Oblíbené hry

Hra - Monster High Lagoona Blue Dress up
Video se načítá
Oblečte a upravte slečnu, která bývala spíše monstrem od modré laguny, než kráskou, aby už nikoho neděsila, ale naopak se líbila. Upravte a nabarvěte jí správně vlasy, pleť a zvolte správné oblečení.
Hra - Monster High Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte postupně šest studentek strašidelné střední školy. Můžete se nechat inspirovat seriálovou předlohou, nebo popustit uzdu své fantazii. Všechno je jen na Vás :)
Hra - Monster High Omalovánka 2
Video se načítá
Je tady už druhé pokračování super omalovánky s dalšími žáky a žákyněmi strašidelné střední školy Monster High. Vybarvíte je podle reálné předlohy, nebo popustíte uzdu své fantazii?

Monster High koupelna

8.7.2012
83%
Hra - Monster High koupelna
Video se načítá
Jak by měla vypadat podle Vás pravá strašidelná koupelna jedné ze studente Monster High? Jaké zvolíte barvy a jaký design toalety, vany, zrcadla, umyvadla i nezbytných doplňků?

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

Dr. Cem Animal Hospital

18.8.2013
82%
Hra - Dr. Cem Animal Hospital
Video se načítá
Zahrajte sis zábavnou hru se zvířátky, o která se musíte postarat. Starat se budete například o koně, slůně, opičku nebo pejska. Vždy si vyberete jedno zvířátko a pak si pod rentgenem můžete vybrat, jakou část jeho těla chcete ošetřit.

Rock Singer

3.8.2013
85%
Hra - Rock Singer
Video se načítá
Velice pěkná hra, ve které budete oblékat neznámou rockovou hvězdu. K dispozici budete mít mnoho krásných oblečků, které můžete skvěle sladit dohromady. Navíc můžete přidat i doplněk v podobě mikrofonu.

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.

New Yorker Barbie

15.8.2013
80%
Hra - New Yorker Barbie
Video se načítá
Tentokrát se Barbie vybrala do New Yorku. New York je město módy a proto chce Barbie vypadat, co nejlépe. Pomoz i ty Barbie a vyber její pěkný outfit.

Searching For Fame

21.4.2013
89%
Hra - Searching For Fame
Video se načítá
Slečna v této hře se chce stát modelkou. Předpoklady na to jistě má, ale její vzhled je úplně zanedbaný. Pomoz jí s jeho vylepšením, aby měla v modelingu šanci. Určitě musíš začít s pořádným vyčištěním pleti a pak už se můžeš pustit do výběru účesu, make-upu, oblečení,... Sama uvidíš, jak moc se po…

Design your Backpack

29.1.2013
88%
Hra - Design your Backpack
Video se načítá
Vyrobte si svůj vysněný školní batoh. Zvolte si barvy jaké by měl být a pak už jen vybírejte z množství nejrůznějších obrázků, nášivek, nápisů, odznaků, přívěsků a ozdob které byste na něm chtěly mít. Jako bonus si budete moct stejně udělat i poznámkový blok, takže je určitě na co se těšit :)

Beauty Nails

30.11.2012
82%
Hra - Beauty Nails
Video se načítá
Nejen správný účes, líčení a oblečení dělá ženy krásnými. Důležité jsou také krásné ruce. Proto v této hře slečnu rychle upravíte a věnovat se budete hlanvě jejím rukám a nehtům. Vyberte podle svého vkusu ty správné barvy laků, náramky, prstýnky a ostatní ozdoby :)

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…
Hra - Monster High Ghoulia Yelps
Video se načítá
Každá z žaček Monster High je jiná. Jaká by podle Vás měla být Ghoulia Yelps? Bude mít styl slušné studentky, nebo z ní raději uděláte pořádnou rebelku?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.