Oblíbené hry

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Spring Make Up

4.7.2012
90%
Hra - Spring Make Up
Video se načítá
V této hře budete mít opravdu možnost dokázat své kosmetické umění. Vaše modelka bude totiž na začátku vypadat opravdu příšerně a bude jen a jen na Vás, jakou podobu jí vytvoříte použitím makeupu, účesů i doplňků.

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Robecca Steam Dress up

18.1.2013
73%
Hra - Robecca Steam Dress up
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High, aby se od Vás nechala obléknout a upravit. Je jen na Vás jaké image pro ni zvolíte a jaké konkrétní oblečení, boty i všechny doplňky z pestré nabídky vyberete.

Monster High Fashion

5.7.2012
89%
Hra - Monster High Fashion
Video se načítá
Je tady super hra pro všechny, kdo mají rádi Monster High. Budete totiž moct obléct ne jednu, ale hned několik žaček této strašidelné střední školy. Budou vypadat jako v seriálu, nebo je vylepšíte podle své vlastní fantazie?

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Hollywood Hall of Fame 4

22.5.2012
81%
Hra - Hollywood Hall of Fame 4
Video se načítá
Další z her, ve kterých nalíčíte hned 3 celebrity zároveň na Vás čeká Angelina Jolie, Jennifer Aniston a Brad Pitt. Vyberte všem účes, barvu očí a vlasů, doplňky a samozřejmě make-up. Jak budou po Vašem zásahu vypadat?

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Selena Make-up

15.8.2011
69%
Hra - Selena Make-up
Video se načítá
Další makeupová hra s celebritou Selenou Gomez. Tentokrát můžeš změnit Seleně vzhled jako pravá vizážistka. Udělej ji hezký účes, nanes make-up a oční stíny, vyber rtěnku vhodné barvy a spoustu dalšího. Aby toho nebylo málo, můžeš ji dokonce změnit i barvu očí.

Color W.i.t.c.h.

27.8.2012
81%
Hra - Color W.i.t.c.h.
Video se načítá
Je tady další výborná omalovánka. Tentokrát budete dávat podle své fantazie barvu partě mladých čarodějek. Tak vemte do ruky štětec a s chutí do díla!

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.