Oblíbené hry

Hra - Monkey GO Happy Xmas Time
Video se načítá
Vyzkoušejte si tento vánoční díl opičáků! Na začátku si vyberte opičáka a hurá na to! Splňte jednoduché úkoly, hádanky a nahrajte TOP skóre!

Droppy

28.9.2013
84%
Hra - Droppy
Video se načítá
Droppy je zábavná série úloh ve stylu Monkey go happy. V každém kole musíš udělat něco jiného, jsou zde předměty, které musíš zkombinovat nebo správně použít. Povede se ti pomoci Droppymu i překonat s ním nejtěžší závěrečné kolo?

Cave Boy Running

16.11.2013
74%
Hra - Cave Boy Running
Video se načítá
Dokážete s panáčkem přeskákat všechny nástrahy, které se Vám postaví do cesty ve hře Cave Boy Running? Patří mezi ně pukliny v zemi, malé vulkány a také kaluže.
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
V dalším pokračování her série Monkey GO Happy se opičky již po druhé dostanou mezi výtahy. Musíte přejíždět z jednoho patra do druhého a vyřešit všechny hádanky. Do dalšího kola postoupíte pouze tehdy, až všem malým opičkám najdete hračky. U hraní se musíte také trochu zamyslet a vyřešit zajímavé…

Monkey Go Happy Elevators

21.11.2013
85%
Hra - Monkey Go Happy Elevators
Video se načítá
Zahrajte si další díl Monkey Go Happy! Na začátku si stačí vybrat opici, kterou chcete mít ve hře. Vaším úkolem bude hledat hračky pro mláďata. Když to zvládnete co nejrychleji tak tím více bodíků budete mít. Podaří se vám vyřešit všechny levely a zároveň být TOP v tabulce?

Run Ram Run

1.11.2013
85%
Hra - Run Ram Run
Video se načítá
Run Rum Run je pěkně zpracovaná skákačka, ve které bude vaším úkolem překonat s ovečkou náročný terén. Po cestě na vás číhají nebezpečí v podobě jam či vražedných ostnů. Kromě toho se snažte posbírat co nejvíce mincí, za které získáte na konci hry body.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Birds On A Wire

23.7.2013
80%
Hra - Birds On A Wire
Video se načítá
Přinášíme vám hru Birds On A Wire, ve které bude vaším hlavním úkolem spojovat stejná zvířátka. K tomu budete používat pouze myš, jenom zamiřte a palte. Využívejte i zdi, od kterých se odrážejí. Dávejte pozor, jste omezeni časem, také žádné zdržování. Tak kdo z vás nahraje TOP skóre?

Halloween Tripeaks

26.6.2013
82%
Hra - Halloween Tripeaks
Video se načítá
Halloween Tripeaks je skvělá hra na skóre naprosto pro každého. Musíte být pozorní a nahrát 2 milióny nebude problém. Dole máte svůj balíček, na které můžete tahat karty pouze o jedno číslo menší nebo větší. Vyčistěte celou plochu, dokud vám nedojde balíček, kdyby šlo do tuhého, tak můžete použít…

Dragon FunFlap

5.5.2013
73%
Hra - Dragon FunFlap
Video se načítá
Malý dráček se rozhodl, že se naučí létat a vy mu v tom ve hře Dragon FunFlap musíte pomoci. Snažte se na dráze plné překážek doletět co nejdále, abyste získali vysoké skóre. Během letu můžete sbírat i různé bonusové předměty.

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Heroic AntsHra s oceněním

22.5.2012
76%
Hra - Heroic Ants
Video se načítá
Zahrajte si skvělou oddechovku Heroic Ants, ve které bude vaším úkolem pomoci malému mravenci doletět co nejdál. Za pomoci katapultu sestrojeného z listu musíte mravence vystřelit do vzduchu, přičemž nastavit můžete výšku i směr vystřelení. Nezapomeňte využívat různé herní prvky, které vám mohou…
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys je adventura, ve které musíte pomoci nešťastné opičce najít všech 15 ztracených malých opiček. Předměty na hrací ploše můžete sbírat a později je použít k překonání překážek, které vám stojí v cestě.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.