Oblíbené hry

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Apple Shooter

13.12.2012
70%
Hra - Apple Shooter
Video se načítá
Sestřelte lukem jablko z hlavy nebohého člověka u zdi. Když se Vám to podaří, postoupíte do dalšího kola, ve kterém budete mířit vždy z větší a větší vzdálenosti. Pokud málo natáhnete tětivu, nebo naopak přestřelíte, nic se nestane a můžete to zkusit znovu. Horší to bude, když minete jablko jen o…

Yeti Sports 1

19.3.2012
58%
Hra - Yeti Sports 1
Video se načítá
V zemi věčného sněhu a ledu si Yeti našel zajímavou zábavu. Odpaluje ubohé tučňáky kyjem co nejdál to dovede. Pomůžete mu překonat rekord? Jedním kliknutím tučňák skočí ze skály a druhým kliknutím Yeti odpálí. Vše chce správné načasování a jistě poletí opravdu daleko.

Mini Hair Dresser 2

3.11.2012
88%
Hra - Mini Hair Dresser 2
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké by to bylo být kadeřnicí v této povedené hře, která se bude líbit i těm nejmenším vlasovým stylistkám :) Vyberte si jednu ze tří předloh a zkuste svou modelku co nejpřesněji podle ní ostříhat, obarvit i učesat. Určitě to hravě zvládnete.

Cute Hair Styles

24.6.2012
89%
Hra - Cute Hair Styles
Video se načítá
Vytvořte podle předlohy nebo podle své fantazie zajímavé účesy modelce v této skvělé hře pro všechny slečny, které se rády věnují úpravě vlasů. Budete stříhat, česat, barvit... Zvládnete všechny účesy z nabídky?

Bed Hair Day

13.6.2012
80%
Hra - Bed Hair Day
Video se načítá
Slečna v této kadeřnické hře má opravdu špatný den a její vlasy jí vůbec neposlouchají. Přitom se má za chvíli sejít se svým přítelem. Budete dost rychlé a pomůžete jí neposlušné vlasy zkrotit dřív, než přítel přijde?

Zizi The Chef

12.8.2011
80%
Hra - Zizi The Chef
Video se načítá
Zizi The Chef je hezká hra, ve které si můžete vymalovat prostředí kuchyně podle svých představ. Na výběr máte ze spousty barev a odstínů, takže si se vzhledem kuchyně můžete pořádně vyhrát.

Heroic AntsHra s oceněním

22.5.2012
76%
Hra - Heroic Ants
Video se načítá
Zahrajte si skvělou oddechovku Heroic Ants, ve které bude vaším úkolem pomoci malému mravenci doletět co nejdál. Za pomoci katapultu sestrojeného z listu musíte mravence vystřelit do vzduchu, přičemž nastavit můžete výšku i směr vystřelení. Nezapomeňte využívat různé herní prvky, které vám mohou…
Hra - Jerryho půlnoční svačinka
Video se načítá
Pomozte Jerrymu posbírat všechen jeho oblíbený sýr. Nebude to ale tak jednoduché. Jerry je totiž náměsíčný a tak mu budete muset připravit cestu pomocí šipek. Aby se dostal do své druhé díry, musí sebrat také klíč a vyhnout se všem nebezpečným místům.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.