Oblíbené hry

Motor Cross FMX

1.3.2012
84%
Hra - Motor Cross FMX
Video se načítá
Zajezděte si na motorce v pěkně zpracované hře Motor Cross FMX. Čeká vas trať plná překážek, která je však jako stvořená na dělání těch nejdivočejších kaskadérských kousků. Za každy dobře provedený trik získáte body.

Moto Trial Fest

17.2.2013
75%
Hra - Moto Trial Fest
Video se načítá
Zahrajte si perfektní pařbu s trialovou motorkou v hlavní roli. Budete překonávat mnoho překážek ve více než 10 tratích. Získané skóre si můžete navíc uložit a porovnat s ostatními hráči.

Beauty Salon Mix Up

7.6.2012
88%
Hra - Beauty Salon Mix Up
Video se načítá
V této hře dostanete na starost slečnu, která má problémy s pletí a vy jí je pomůžete vyřešit. Začněte od čištění a propracujte se až k pleťovým maskám a trhání obočí.
Hra - Princess Jasmin Makeover
Video se načítá
Princezna Jasmin z příběhu o Aladdinovi teď potřebuje Vaši pomoc s péčí o svůj zevnějšek. Začít musíte od kompletní kosmetické kůry při které jí običej vyčistíte i zbavíte nežádoucích chloupků. Pak už se můžete vrhnout na výběr nejlepšího líčení, účesu a samozřejmě některých krásných šatů z jejícho…

Crazy Cream Makeover

9.12.2012
85%
Hra - Crazy Cream Makeover
Video se načítá
I čištění a úprava zanedbané plrti může být zábava. Rozhodně bude v této hře, kde můžete používat různobarevné pleťové masky a krémy :) Nezapomeňte ani na nepřijemnou nezbytnost jako je vytrhání obočí. Ale nebojte se, modelka je statečná a Vás to tentokrát bolet nebude ;)

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Sled Shredding

7.7.2012
78%
Hra - Sled Shredding
Video se načítá
Dostaňte se se Santou co nejdále a získejte tak nejvyšší skóre v postřehové hře Sled Shredding. Na saních budete přeskakovat po střechách domů, přičemž vaše jízda bude stále rychlejší a rychlejší. Naštěstí vám budou stále přibývat nové zkušenosti, které vám pomohou všechny překážky překonat.
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.

Make Me a Model

25.11.2012
93%
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Každá mladá slečna dnes již jistě ví, jak se správně postarat o pleť. Své umění budete moct uplatnit v této hře, kde budete přetvářet zanedbanou dívku v krásnou modelku. Po vyčištění a ozdravení pleti na Vás čekají kreativní úkoly jako vybrat dívce nejlepší oblečení, účes a líčení.
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.