Oblíbené hry

Bling Bling Manicur

1.6.2012
88%
Hra - Bling Bling Manicur
Video se načítá
Pro všechny holky co si rády lakují nehty je tady bezvadná hra, ve které máte na výběr opravdu velké množství barev laků, nejrůznějších ozdob i prstýnků. Nechte se třeba inspirovat a vytvořte si potom zajímavé dílo i na vlastních nehtech ;)

Zdobení hrnku

24.9.2012
88%
Hra - Zdobení hrnku
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Budete si moct navrhnout vlastní hrnek na pití. Vyberte si jeden ze dvou tvarů (nebo skleničku), základní barvu, podkladový vzor a přidejte i některý ze super moderních obrázků :)
Hra - Polly's Hair Stylin' Salon
Video se načítá
Tato milá kadeřnická hra je vhodná i pro ty úplně nejmenší nadšené vlasové stylistky. Nemusíte totiž stříhat ani barvit samy, ale pro hlavní hrdinku Polly rovnou délku vlasů, účes, barvu i zajímavý klobou vyberete z nabídky. Jak bude nakonec vypadat?

Winx Club Dressup

31.7.2011
59%
Hra - Winx Club Dressup
Video se načítá
Tato hra vypadá jako klasická oblíkačka a princip je opravdu takový. Tvým úkolem je obléknout do stylového oblečení jednu nebo klidně všechny tři dívky. Ať už si vyberete hnědovlásku, zrzku nebo blondýnu, jistě vás hra zabaví. Dejte prostor své fantazii a vyberte jim to nejzajímavější oblečení,…

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.