Oblíbené hry

Moje nové město

25.7.2012
91%
Hra - Moje nové město
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie úplně nové město se vším co k němu patří. S domy, ulicemi, auty i obyvateli. Vyberete si, jestli budete chtít venkov, moderní město nebo dokonce měsíční osadu pro mimozemšťany ;)

Barbie Fashion Home

28.11.2012
77%
Hra - Barbie Fashion Home
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných panenek Barbie je tady výborná oblíkačka, ve které zastihnete Barbie na odchodu z jejího domu. Připravte ji na vycházku do města. Aby jí to venku opravdu slušelo zvolte pro ni ten nejlepší účes, šaty, kabelku i šperky a boty.

Barbie Car Model

21.4.2013
78%
Hra - Barbie Car Model
Video se načítá
Krásná Barbie je opět tady a tentokrát bude ozdobou automobilových závodů. Oblékněte ji pro tuto zajímavou příležitost do stylových sexy topíků a sukýnek. Výběr je opravdu pestrý, tak je určitě se na co těšit. Nezapomeňte ani na tématické doplňky, aby byla jako vždy úplně dokonalá :)

Trendy Barbie

10.7.2012
77%
Hra - Trendy Barbie
Video se načítá
Ve hře Trendy Barie budete oblékat modelku Barbie tak, aby se co nejlépe hodila na obálku svého vlastního časopisu. Jaký bude mít styl? A necháte jí její oblíbené barvy nebo si vyberete jiné barevné ladění?

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Rodinka na výletě

19.5.2012
71%
Hra - Rodinka na výletě
Video se načítá
Oblečte celou šťastnou rodinu na jejich společný víkend. Vyberte správné oblečení pro maminku, tatínka i dítě podle toho kam je pošlete. Stráví podle Vás společný čas v parku, ve městě, na promenádě nebo na výletě vlakem?

Královna flirtování

27.9.2012
90%
Hra - Královna flirtování
Video se načítá
Umíte flirtovat? Ulovte co nejvíce klučičích srdcí v této super hře. Nebude to vždy ale úplně jednoduché. Někdy budete muset o kluka svést souboj s jinou dívkou.

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.
Hra - Japanese Spa Facial Beauty
Video se načítá
Staňte se odbornicí na krásu v další z velice oblíbených her, kde si vezmete na starost mladou slečnu a její pleť a to od úplných základů, až po konečné líčení. Tentokrát bude Vaše svěřenkyně z Japonska a jako vždy začnete s čištěním, aplikací výživných masek, úpravou zanedbaného obočí. Make up s…

Zachraň lásku!

15.8.2012
88%
Hra - Zachraň lásku!
Video se načítá
V této hře se stanete amorkem, který do dvojic nestřílí šípy, ale odhání zlé démony. Musíte rychle létat, dobře mířit a svým kladivem vždy bouchnout zlého ničitele lásky, než se mu podaří dvojici vašich svěřenců rozeštvat. Kolik párů se Vám podaří zachránit v časovém limitu?

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.
Hra - Oblíkačka Hannah Montana 2
Video se načítá
Opět přichází Hannah Montana, aby si od Vás nechala vytvořit prvotřídní outfit. Na výběr máte vždy z mnoha variant každého kusu oblečení a můžete mu libovolně měnit barvu. Samozřejmě nechybí ani boty a doplňky. Hra má hodně dobrou grafiku a vše vypadá opravdu realisticky, takže můžete popustit uzdu…

Girls Day

9.1.2013
71%
Hra - Girls Day
Video se načítá
Užijte si pravý holčičí den v lázních. Připomeňte si parné letní dny a připravte hlavní hridnku na pobyt u bazénu. První jí vybete ty nejlepší plavky a účes a potom bude na Vás ji obléknout i na cestu domů. Na výběr budete mít z mnoha pěkných účesů, sexy letních šatiček i super bot. Nezapomeňte…

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Panda Care

19.5.2013
89%
Hra - Panda Care
Video se načítá
V této krásné hře na Vás čeká opravdu roztomilá panda, o kterou bude třeba se dobře postarat. Nebojte se, že byste si nevěděly rady. Každým krokem Vás hra podrobně provede. Začnete s jejím mytím a česáním, pak jí musíte nakrmit a dát ji všechnu lásku a péči, kterou bude potřebovat. Nakonec pro ni…

Kissing Championship

13.7.2011
65%
Hra - Kissing Championship
Video se načítá
Dokážete porazit své soupeře v soutěži líbání? Vaším úkolem je líbat lépe, než protivník. Abyste toho dosáhli je potřeba kliknout (aktivujete polibek) a poté jezdit myší zleva doprava a nazpět - tím zvýšíte váš úspěch.
Hra - Bratz módní návrhářka
Video se načítá
V této hře se stanete módní návrhářkou pro známé panenky Bratz. Zvolte si jednu z nich a stylově je oblečte. Hra funguje zároveń jako omalovánka, takže si barvy každého typu oblečení můžete zvolit podle sebe.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.