Oblíbené hry

Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Gluey 2

27.6.2012
79%
Hra - Gluey 2
Video se načítá
V logické hře Glue 2 bude vaším úkolem takticky odebírat z hrací plochy barevné prvky a to tak, aby množství prvků v nádobě nepřekročilo určitou hranici. Po každé když necháte nějaký barevný prvek zmizet, další přibudou. Zejména proto je důležité odstraňovat ty největší prvky.

Disney Restaurant

18.3.2012
89%
Hra - Disney Restaurant
Video se načítá
Skvělá obsluhovací hra, ve které budou hlavními aktéry postavy z Disney pohádek a filmů. Obsluhovat hosty bude Mickey mouse, Goofy a ostatní z jejich party. Návštěvníci pak jsou nejrůznější postavy jako medvídek Pú, Mauglí a mnoho dalších. Stihnete je obsloužit a udržet restauraci v chodu?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.