Oblíbené hry

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

G-Switch

7.6.2013
80%
Hra - G-Switch
Video se načítá
G-Switch je celkem jednoduchá, ale fakt zábavná postřehová hra, která opravdu prověří vaši rychlost reakcí. Se svým panáčkem poběžíte a musíte se vyhnout všem překážkám tak, že zmáčnete X a tak změníte gravitaci - panáček poběží vzůru nohama.

Bloom Girl Bathroom

31.5.2013
86%
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Připravte dokonalou koupelnu pro víly Winx. Z široké nabídky jednotlivých druhů zařízení zvolte to, co se vám bude nejvíc líbit jako zrcadlo, umyvadlo, vana, sprchový kout, kobereček i barva podlahy a stěn. Nakonec si vyberte, kterou vílu necháte právě koupat ve vaně ;)

Dora jde do školy

23.4.2013
77%
Hra - Dora jde do školy
Video se načítá
Vaše malá kamrádka Dora je opět tady, aby si od Vás nechala poradit, co si má obléknout na cestu do školy. Vyberte pro ni ten nejlepší účes, tričko, kalhoty nebo sukýnku i boty s ponožkama. Nezapomeňte ani na batůžek nebo aktovku a nějaké ty ozdoby ;)

Pool Party

30.4.2012
76%
Hra - Pool Party
Video se načítá
Taky už Vám chybí léto? Vydejte se na slunnou bazénovou párty alespoň na obrázcích této postřehové hry, kde budete hledat ve čtyřech různých prostředích zadané obrázky. Ale nečekejte rybu ve vodě, nebo ptáka na stromě a dobře se dívejte ;)

Doba Ledová 2

12.3.2012
80%
Hra - Doba Ledová 2
Video se načítá
Zahrajte si výbornou logickou hru ve stylu tetrisu, kde budou Vašimi průvodci hrdinové z filmu Doba ledová. Na začátku si vyberete hrdinu, se kterým budete chtít hrát a obtížnost, která Vám vyhovuje a pak už se budete muset zbavit všech kostiček v hracím poli. Ty zmizí vždy, když na ně pustíte…

Královna flirtování

27.9.2012
90%
Hra - Královna flirtování
Video se načítá
Umíte flirtovat? Ulovte co nejvíce klučičích srdcí v této super hře. Nebude to vždy ale úplně jednoduché. Někdy budete muset o kluka svést souboj s jinou dívkou.

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?
Hra - Equestria Girls Twilight Sparkle
Video se načítá
Pod tímto docela složitým názvem se skrývá moc povedená hra, ve které budete oblékat, česat a celkově upravovat zajímavou bytost. Je jen na vás jak bude nakonec vypadat, protože možností volby máte opravdu hodně. Dáte jí třeba andělská křídla?

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys je adventura, ve které musíte pomoci nešťastné opičce najít všech 15 ztracených malých opiček. Předměty na hrací ploše můžete sbírat a později je použít k překonání překážek, které vám stojí v cestě.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Equestria Girls Rarity

7.6.2013
78%
Hra - Equestria Girls Rarity
Video se načítá
Užijte si tuto povedenou oblíkačku s "poníkovou" slečnou v hlavní roli. Jako vždy jí můžete vybrat účes, oblečení, boty i doplňky,...
Hra - Dora cvičí štěňátko
Video se načítá
Pomůžete malé Doře vycvičit její štěňátko tak, aby se s ním na konci mohl předvést? Házejte mu míček, učte ho skákat přes obruč, převalovat se a mnoho dalších kousků. Nezapomeňte mu vždycky dát odměnu, aby se mu cvičení líbilo.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.