Oblíbené hry

Barbie Ever After Secrets

22.10.2013
85%
Hra - Barbie Ever After Secrets
Video se načítá
Barbie není vždy dokonalá, i ona má své dny, kdy nevypadá nejlépe. Zahrajte si hru Barbie Ever After Secrets, která je o něco netradičnější. V čem? To zjistíte při hraní, kde Barbie uděláte make-up, kosmetiku a vyberete šaty s doplňky příjemnou zábavu.

The Simpsonmaker

29.1.2014
71%
Hra - The Simpsonmaker
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete moci tvořit postavy přímo ze seriálu Simpsonovi! Nebo si můžete vytvořit i libovolnou postavu.
Hra - Operate Now Dental Implant
Video se načítá
Hra Operate Now Dental Implant si zahrajete na zubního lékaře. Pacient, který Vás navštíví má zničený zub a je třeba jej vytrhnout a nahradit. Musíte mu proto navrtat implantát a dobře jej upravit, aby na novém místě seděl. K tomu Vám pomůže také správný odlitek. Pomozte pacientovi, ať si může zase…
Hra - Operate Now! Tonsil Surgery
Video se načítá
Staňte se na pár minut lékařem a pomozte mladému chlapci, který potřebuje vybrat krční mandle . Nejdříve ho musíte uspat a pak se můžete pustit do práce . Během tohoto zákroku vám bude radit opět sestřička , takže se nemáte čeho bát .

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Vampire Physics

7.4.2013
72%
Hra - Vampire Physics
Video se načítá
V této logické hře se stanete upírem, který má za úkol nakazit všechny lidi. Za pomoci vhodného odstraňování dřevěných prvků dopravte upíra k lidem, přitom si však dávejte pozor na kněze a česnek, kterých se nesmíte ani dotknout.

Vampire Skills

13.11.2013
89%
Hra - Vampire Skills
Video se načítá
Vyzkoušej si, jaké to je být upírem! Budeš létat, mizet a samozřejmě sát krev. Čeká tě skvělá dlouhá adventura, pozor si ale dej na časový limit.

Barbie Real Makeover

22.7.2013
80%
Hra - Barbie Real Makeover
Video se načítá
Barbie Real Makeover je hra pro baby, které mají rády celkovou proměnu vizáže. V první řadě musíte pomoci Barbie s pletí, následně jí dát na ni pleťovou masku a kompletně opláchnout. Následně jí vyberete make up a nakonec hezké šaty na večer.
Hra - Barbie Bachelorette Challenge
Video se načítá
Barbie Bachelorette Challenge je hra, ve které s Barbie zažijete mnoho dobrodružství. Budete jezdit s dopravními prostředky, hledat jednotlivé kousky, které Barbie potřebuje a také budete barbie vybírat make-up, oblečení a doplňky.
Hra - Barbie Family Winter Trip
Video se načítá
Barbie, Ken a jejich malá holčička jdou společně na první dovolenou do hor. Připravte všechny a oblečte je do tohoto chladného počasí. Příjemnou zábavu.

Romantic Hairstyles

10.2.2014
89%
Hra - Romantic Hairstyles
Video se načítá
Barbie se chystá na ples, kde musí vypadat reprezentativně proto nemůže mít hezké jen šaty a doplňky, ale také účes. Pomozte Barbie vytvořit jeden ze tří účesů, aby zazářila na plese.

Bomb It Kart Racer

5.11.2013
80%
Hra - Bomb It Kart Racer
Video se načítá
Fanoušci šílených závodů se velmi dobře pobaví ve hře Bomb It Kart Racer. Stačí si vybrat řidiče, vozítko a doplňky a můžete vyrazit na trať. Dejte si záležet na tom, abyste se vyhnuli pastím a sbírali mince. Za ně si totiž můžete koupit nové vozidla a také řidiče. Dokážete dojet na prvním místě?

Jeníček a Mařenka 2

29.9.2012
85%
Hra - Jeníček a Mařenka 2
Video se načítá
Přinášíme vám druhý díl strašidelné adventury Jeníček a Mařenka, ve které tentokrát budete muset pomoci dětem najít cestu ze strašidelného lesa. Hrát budete za Mařenku, která je vyzbrojena prakem a odhodlaná dostat sebe i svého bratra do bezpečí.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…

Popelčin kočár

3.6.2012
79%
Hra - Popelčin kočár
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie ten nejkrásnější kočár, který odveze Popelku na princův ples do zámku. Vyberte každý detail od kol, až po koně s kočím nebo záclonky v oknech...
Hra - Hello Kitty Beauty Secrets
Video se načítá
Máte rádi Hello Kitty? Tak v tom případě, byste si neměli nechat ujít hru Hello Kitty Beauty Secrets, kde modelce vyberete kosmetiku značky Hello Kitty, pak jí upravíte vlasy a vyberete vhodný účes a nakonec jí můžete vybrat oblečení a doplňky ve stylu Hello Kitty.

KinetXsphere

7.10.2013
79%
Hra - KinetXsphere
Video se načítá
Ve hře KinetXsphere se ocitnete v bludišti, které je složeno z mnoha pater a sekcí. Cílem je dostat míček k jamce, kterou vždy propadnete do dalšího sektoru. Na cestě musíte překonat celou řadu skokánků. Pomocí mnoha z nich musíte přeskočit celou řadu bariér nebo propastí. Naštěstí nemůžete uvíznout…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.