Oblíbené hry

Hra - Barbie & Ellie Computer Geeks
Video se načítá
Barbie se ráda hraje na počítači, nejraději má zábavné hry a čas od času programování. Pomůžeš jí, aby se tematicky oblékla?
Hra - Barbie and Ellie Graduation Day Prep
Video se načítá
Barbie and Ellie Graduation Day Prep je další hra, kde si ověříte svůj vkus na módu. Tentokrát se má Barbie zúčastnit promoci a potřebuje vybrat hezké šaty. Pomoz Barbie a vyber jí zajímavý outfit na tuto událost. Vybírat budeš účes, make-up, šaty a doplňky.

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…
Hra - Sarah's Halloween Nail Art
Video se načítá
Sara má zúčastnit Halloweenské párty, na níž musí prostě vypadat skvěle. Jediné, co jí k outfitu chybí je manikúra a pedikúra. Na výběr máte množství klasických laků, kombinovaných laků a různorodých doplňků. Vymyslete Sare pěknou manikúru na tuto příležitost.

Magazine Model

2.10.2013
86%
Hra - Magazine Model
Video se načítá
Známá zahraniční modelka, potřebuje udělat kompletní makeover protože se má fotit na titulní fotku magazínu. Vyber jí i ty pěkný make-up, šaty a doplňky, které se ti líbí.
Hra - Monster High Real Haircuts
Video se načítá
V této skvělé hře ze série Real Haircuts dostaneš ke zkrášlení Draculauru ze známého seriálu Monster High. Myslíš, že jí dokážeš vymyslet co nejšílenější účes? K dispozici máš spoustu nástrojů i barev na vlasy, které můžeš použít.

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Barbie Dressup 2

12.8.2011
58%
Hra - Barbie Dressup 2
Video se načítá
Jedna z dalších povedených oblíkaček panenky Barbie. Tentokrát si chce vaše barbie změnit jak účes, tak oblečení. Oblečte ji tak, aby byla hezky barevně sladěná a vyšperkujte ji libovolnými doplňky.

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…
Hra - Oblíkačka Hannah Montana 2
Video se načítá
Opět přichází Hannah Montana, aby si od Vás nechala vytvořit prvotřídní outfit. Na výběr máte vždy z mnoha variant každého kusu oblečení a můžete mu libovolně měnit barvu. Samozřejmě nechybí ani boty a doplňky. Hra má hodně dobrou grafiku a vše vypadá opravdu realisticky, takže můžete popustit uzdu…

New Year's Eve

30.12.2012
77%
Hra - New Year's Eve
Video se načítá
Připravte se na nastávajícího Silvestra a zkuste si pravé novoroční líčení v této super hře, kde připravíte na párty slečnu Evu. Kromě vlasů a trička jí budete moct vybrat i barvu očí, obočí, stíny, řasenku a samozřejmě rtěnku. Nesmí chybět ani šperky a stylová šála.

Stylish Cover Girl

11.4.2013
80%
Hra - Stylish Cover Girl
Video se načítá
V této velice povedené hře se stanete pravou modelingovou stylistkou a dostanete do péče modelku, která se má ocitnout na obálce známého časopisu. Bude proto jen na Vás, jaké oblečení, boty, make up, šperky, doplňky, lak na nehty i účes jí vyberete. Jak jí to bude na obálce slušet?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.