Poslední hrané hry

Babiččina pekárna

26.9.2012
93%
Hra - Babiččina pekárna
Video se načítá
Tato vařící hra, kde budete plnit přání jednotlivých zákazníků v babiččině pekárně, má poněkud pomalejší rozjezd. Když ale zvládnete prvních pár jednoduchých kol, kde se hlavně učíte nové recepty, jistě si ji oblíbíte a neubudete už chtít přestat ;)

Barbie at Hogwarts

9.4.2016
86%
Hra - Barbie at Hogwarts
Video se načítá
Barbie se dostala dopis od Bradavic, aby se připravila na svůj první ročník. Pomozte jí s výběrem oblečení a zařazení do skupiny, kam by měla patřit. Pomůžete jí?

Barbie Paris Vs New York

11.5.2016
87%
Hra - Barbie Paris Vs New York
Video se načítá
Oblečte Barbie do Paříže a do New Yorku. Který styl se k Barbie bude hodit víc?

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video se načítá
Zahraj si oblíkačku z prostředí Harryho Pottera a vytvoř známé i neznámé studenty, kteří by bez problémů zapadli do Bradavic. Troufneš si na to?
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.
Hra - Elsa & Rapunzel College Girls
Video se načítá
Elsa a Rapunzel spolu bydlí na koleji a chtěli by vyrazit ven se svými kamarády. Pomozte jim s aplikací make-upu a výběrem oblečení.

Plážový podnik

24.9.2012
90%
Hra - Plážový podnik
Video se načítá
Otevřete si vlastní podnik na pláži, kde budete půjčovat lehátka, vodní atrakce, podávat občerstvení a vůbec se starat o své zákazníky, kteří se přišli pobavit. Musíte být ale dostatečně rychlí, aby jim při čekání nedošla trpělivost a neodešly od Vás.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…
Hra - Barbie Kawaii Vs. Rock Style
Video se načítá
Který styl se bude hodit Barbie nejvíce? Vyzkoušejte všechny a porovnejte ve kterém vypadá nejlépe.

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...
Hra - Gwen Winter Real Makeover
V této hře budete mít na starosti Gwen. Ta potřebuje nějaký make up o zimního počasí. Než ji však nalíčíte, budete ji muset vyčistit obličej a vytrhat obočí. Také se musíte zbavit akné.

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.
Hra - Barbie & Ellie Computer Geeks
Video se načítá
Barbie se ráda hraje na počítači, nejraději má zábavné hry a čas od času programování. Pomůžeš jí, aby se tematicky oblékla?

Ellie Love Trouble

5.8.2017
80%
Hra - Ellie Love Trouble
Video se načítá
Ellie má ráda trable a ráda flirtuje se zadanými kluky. Ti se však nebrání a tak si musí dávat pozor, aby je nepřistihla jejich přítelkyně.
Hra - Baby Barbie Which Emoji Are You?
Video se načítá
Barbie si pro vás připravila pár otázek, aby zjistila jaký smajlík se k vám nejvíce hodí. Ověřte si to malým testem, který vám prozradí, jestli jste veselá nebo smutná osoba.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.