Poslední hrané hry

Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.

Retro Unicorn Attack

15.6.2014
78%
Hra - Retro Unicorn Attack
Video se načítá
Zapařte si další díl Robot Unicorn Attack v trochu jiném provedení. Ovládání je pořád stejné, takže se nebojte nějakých změn, jsou pouze grafické. Zvládnete překonat veškeré překážky ve hře?
Hra - Robot Unicorn Attack Evolution
Video se načítá
Máme tu další díl skákačky s robotím jednorožcem. Tentokrát se ale jednorožec bude v průběhu hry měnit na další zvířata a procházet tak takovou evolucí. A jaká zvířata můžeš potkat? Panda, had, gorila. Ta další zjistíš, když budeš opravdu dobrá!

Dianas Ranch

7.4.2014
75%
Hra - Dianas Ranch
Video se načítá
Ve hře Dianas Ranch si užijete pocit vlastnit farmu. Musíte pěstovat zvířata, která v dospělosti dávají suroviny. Suroviny i celá zvířata můžete prodat. Vydělané peníze jsou cestou, jak se dostat do dalšího kola.

Pony Creator

24.8.2013
82%
Hra - Pony Creator
Video se načítá
V této hře budete mít možnost si vytvořit poníka podle svých představ. Nastavte, jak by měl být vysoký a mohutný. Potom mu vyberte tvar hlavy a barvu těla, pokračujte s hřívou, očima a pusou. Nakonec mu můžete dát i různé doplňky, které mu zaručeně seknou. Na co ještě čekáte?

House of Mist

3.5.2015
76%
Hra - House of Mist
Video se načítá
V této hře se vydáte do záhadného domu, ve kterém musíte pomoci hlavní hrdince rozluštit podivné zmizení její matky. Aby se vám to podařilo, je potřeba hledat a sbírat různé předměty, které vám poslouží jako stopy k odhalení této záhady.

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Pet Grooming Studio

14.11.2013
58%
Hra - Pet Grooming Studio
Video se načítá
Zvládneš se dokonale postarat o kočičku nebo o pejska? Jednoho z nich si totiž na začátku vybereš a pak ho během hry namydlíš, omyješ, usušíš, vyčistíš mu zoubky, zastřihneš drápky a podobně. Je to prostě zvířecí salon.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…

Monkey Go Happy Stage 9

13.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 9
Video se načítá
Máme tu parádní díl opiček, kde se budete snažit vysvobodit draka. Nebude to však jednoduché a budete muset splnit mnoho různých úkolů a hádanek.

Monkey Go Happy Stage 22

28.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 22
Video se načítá
Vaším úkolem bude sehnat fotbalový míč pro smutného chlapce. Míč však musíte odkoupit od prodavače, který za něj chce deset bankovek. Ty najdete tak, že vyluštíte všechny hádanky.

Sýrový světNÁŠ TIP

14.1.2014
98%
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Máme tu další skvělou pařbu, ve které budete pomáhat myšce získat její sýr. V každém kole, a že jich tu je více než 30, budete muset zapojit logické myšlení a vyřešit, jak získat sýr. Nezapomeňte si po dohrání hry otevřít dáreček, se speciálními vánočními úrovněmi! Zde si můžeš stáhnout mobilní hru…

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Jigsaw Palace

6.4.2017
76%
Hra - Jigsaw Palace
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem dosadit do hracího pole objekty tak, aby vyplnili všechna volná pole. Některé objekty tak budete muset otočit, rozdělit nebo jinak posunout.

Rogue Soul 2

26.9.2014
90%
Hra - Rogue Soul 2
Video se načítá
Podaří se vám vysvobodit všechny nevinné vesničany? S hrdinou budete probíhat mnoho lokací, ve kterých na vás bude čekat spousty překážek a nepřátel. Navíc budete sbírat zlato a mince, za které můžete následně hrdinu vylepšovat. Navíc můžete plnit mnoho bonusových úkolů.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.