Poslední hrané hry

Sue na rande

15.8.2011
75%
Hra - Sue na rande
Video se načítá
Sue má během celého dne rozvrhnutých několik rande, na které ji musíš připravit. Pomoc ji s výběrem oblečení, doplňků a makeupu, aby se klukům líbila co nejvíce. Za každé rande nakonec získáš bodové ohodnocení, takže můžeš srovnat, který vzhled jí padl nejlépe.

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.

Sue kadeřnice

12.8.2011
71%
Hra - Sue kadeřnice
Video se načítá
Máte rádi hry, ve kterých upravujete vzhled a hlavně účesy? Pak se vám bude líbit tato hra, ve které se Sue děláte zákaznicím účesy na míru. Dokážete udělat vzhled každé návštěvnice podle jejich představ?

Sue Video Director

13.1.2013
89%
Hra - Sue Video Director
Video se načítá
Staňte se profesionální režisérkou videoklipu a připravte pro natáčení celé hudební vystoupení malé Sue. Zvolte to nejlepší pozadí, druh pódia, osvětlení, efekty do pozadí, oblečení i doplňky pro začínající zpěvačku a tanečnici Sue. Až budete hotové můžete se podívat, jak by celý klip vypadal ;)
Hra - Fashion Studio Cheerleader Outfit
Video se načítá
Vytvořte mladým roztleskávačkám nové úbory, které nutně potřebují. K tomu budete potřebovat nákres, látku a zkušenosti se šitím. Podaří se vám vymyslet něco moderně?

Fairy Tale Slacking 2

26.11.2014
78%
Hra - Fairy Tale Slacking 2
Video se načítá
Pomozte Sare i tentokrát se zábavou. Společně napíšete dopis, zajezdíte si na saních nebo postavíte pěkného sněhuláka. Postarejte se, aby vás při těchto činnostech neviděla ledová královna.

Barbie White Swan Bride

23.11.2014
58%
Hra - Barbie White Swan Bride
Video se načítá
Barbie se má zúčastnit svatby, která se má konat v duchu labutě. Pomozte jí v tomto stylu vybrat šaty a doplňky.

Barbie Frozen Wedding

5.8.2015
76%
Hra - Barbie Frozen Wedding
Video se načítá
Pokuste se vybrat ideální šaty pro Barbie na svatbu. Můžete kombinovat opravdu zajímavé variace. Všechno záleží pouze na Vaší představivosti.

Barbie on rollers

28.3.2012
68%
Hra - Barbie on rollers
Video se načítá
Krásná Barbie se tentokrát rozhodla vyjet si na kolečkových bruslích. Pomůžete jí se k této příležitosti správně obléknout? Vyberte jí barvu helmy, chráničů i bruslí a k tomu to nejlepší oblečení, aby se všem i při sportu líbila.
Hra - Barbie's Date With Ken Dress Up
Video se načítá
Barbie se musí připravit na první rande s Kenem, proto chce udělat co nejlepší dojem. Avšak neví co si vzít a proto potřebuje vás. Pomůžete jí?

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Tajný lektvar

21.3.2012
72%
Hra - Tajný lektvar
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou, která se má učit od staré čarodějnice a vařit s ní lektvar. Jenomže je neposedná a zvídavá a napadne ji, že by si mohla vykouzlit něco zajímavého. Proto vždycky, když se čarodějnice nedívá, přilévá do hrnce vlastní přísady. Zvládnete naplnit celý kotel tak, aby Vás…

Malá čarodějka 2

11.12.2014
94%
Hra - Malá čarodějka 2
Video se načítá
Namíchejte pro žábu ten správný lektvar! Pokud bude lektvar dobrý, tak se z žáby stane prince, pokud ne, tak uvidíte. Lektvar je složen ze 3 ingrediencí. Vy jich na výběr máte 4, což stěžuje možnosti.

CA Cupid Love Potion

9.2.2016
86%
Hra - CA Cupid Love Potion
Video se načítá
Pomozte slečně, aby si namíchala správný drink a vytvořila si jím svého vysněného prince. Podaří se vám ho vytvořit?

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Charming Girls 2

25.3.2012
98%
Hra - Charming Girls 2
Video se načítá
Užijte si druhé pokračování super hry, ve které jde o to, ulovit a ovládnout co nejvíc kluků. Vyberete si tentokrát z několika hrdinek a přibyly i herní verze arkády a jednotlivých misí. Tak vzhůru do boje o klučičí srdce!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.