Poslední hrané hry

Barbie in Diet

3.4.2016
86%
Hra - Barbie in Diet
Video se načítá
Barbie chce zhubnout a proto se rozhodla, že se bude lépe stravovat. Pomozte jí s přípravou chutného a zdravého salátu. A nezapomeňte jí vybrat pěkný úbor a make-up.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…
Hra - Spongebob Krabby Patty Dash
Video se načítá
V této hře si vyzkoušíte, jak náročné je pracovat ve stánku, kde se prodávají burgery. Sama práce složitá není, ale budete se muset otáčet, protože zákazníků je mnoho a objednávek také.

SpongeBob Saw Game

8.6.2013
76%
Hra - SpongeBob Saw Game
Video se načítá
Další povedená adventura SpongeBob v nesnázích. Jednoho rána se Spongebob probudí a jeho milovaný mazlíček Garry je náhle pryč. Z televize se objeví klaun, který je ze známého hororu SAW. Sdělí vám, že drží Garryho ve svém hradu, kde se pomalu potápí do rozžhaveného oleje. Podaří se vám Garryho…

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video se načítá
Další z mnoha Slacking her tě zavede do prostředí letního tábora. Sára si ho chce co nejvíc užít, ale má vedoucího, který jí nic nechce dovolit. A tak musí vše dělat tajně - rozdělávat oheň, hrát na kytaru, mazat se opalovacím krémem, hledat kamarády nebo třeba jezdit na lodi.
Hra - SpongeBob podvodní restaurace
Video se načítá
Známý žlutý kluk, co vypadá jako houba a žije spokojeně pod vodní hladinou SpongeBob si otevřel restauraci. Pomozte mu obsloužit všechny jeho kamarády dřív, než jim dojde trpělivost a odejdou.

Pokemon Hidden Objects

24.5.2012
66%
Hra - Pokemon Hidden Objects
Video se načítá
Nejen pro všechny milovnice roztomilých pokémonů je tady hra s jejich krásnými obrázky, ve kterých budete hledat zadané věci. Dávejte dobrý pozor a zkuste všechny najít co nejdříve.

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Love Me 3

14.4.2015
76%
Hra - Love Me 3
Video se načítá
Pomozte hlavně hrdince, aby si našla, co nejvíce partnerů. Během jejich okouzlení se může stát, že o něj bude mít zájem i jiná slečna, vaším úkolem je ji porazit. Podaří se vám sbalit všechny chlapce?

Barbie Driving Slacking

29.5.2015
78%
Hra - Barbie Driving Slacking
Video se načítá
Barbie řídí do práce a zapomíná udělat mnohé věci, které musí stihnout během jízdy. Pomozte jí s nimi a nedovolte, aby během nich nabourala.

School Band Slacking

27.9.2014
86%
Hra - School Band Slacking
Video se načítá
Sarah je tentokrát ve sboru, ale ani to jí nezabrání vyvádět neplechu. Pomozte jí, aby se neunudila k smrti, ale práva naopak, aby se zabavila.

Little Pony Hari Salon

30.9.2015
63%
Hra - Little Pony Hari Salon
Video se načítá
Vymyslete pro Rainbow nový a barevný účes za pomoci barev na vlasy a rozličných dekoraci. Bude se jí nový účes líbit?

Bazonga Quake

12.8.2012
81%
Hra - Bazonga Quake
Video se načítá
Bazonga Quake je postřehová skákačka, ve které se s hlavní hrdinkou vydáte na útěk před nebezpečným faraónem a armádou mumií. Za pomoci šipek nahoru a dolů musíte zodlať všechny překážky a odstranit faraona i jeho armádu.

Swap GirlHra na skóreHra o medaile

11.11.2014
74%
Hra - Swap Girl
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete spojovat stejné druhy zeleniny. V každém kole máte časový limit a limit bodů, kterých musíte dosáhnout pro úspěšný postup do dalšího kola.

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.

Forest Ride

14.1.2013
71%
Hra - Forest Ride
Video se načítá
Fores Ride je sympatiká hra, ve kterké si budete nejen díky autentickým zvukům připadat skoro jako byste sami přímo na koni jely. Nasedněte tedy a vydejte se na projížďku jedním ze dvou prostředí, které si budete moct na začátku vybrat. Cestou se ale musíte vyhýbat nástrahám jako jsou kameny, větvě…

Horse Eventing

9.3.2015
79%
Hra - Horse Eventing
Video se načítá
Zkuste si zahrát tuto sportovní hru, ve které bude vaším úkolem vyhrávat parkurové závody na koni. Myslíte si, že to zvládnete? Tak se ukažte co ve vás je!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.