Poslední hrané hry

Waitress

10.10.2012
85%
Hra - Waitress
Video se načítá
Waitress je zajímavá hra, ve které si můžete vyzkoušet, jaká je práce číšnice náročná. Obsloužit všechny zákazníky včas a donést jim vždy to správné jídlo není vůbec jednoduché. Neváhejte a přesvědčte se o tom sami.

Monkey Go Happy Stage 36

19.1.2017
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 36
Video se načítá
Pán u v stupu do strašidelného hradu vám výměnou za 12 lístků něco daruje. Podaří se vám je všechny sehnat?

PlainChess

7.4.2017
79%
Hra - PlainChess
Video se načítá
Zahrajte si super šachy, které můžete hrát i se svým kámošem na jednom PC. Pokud však nemáte kámoše u sebe, můžete hrát online. Vyberete si bílé figurky, pojmenujete svoji hru a dáte play. Následně pošlete jméno příteli a ten se připojí za černé figurky.

Love Tester Deluxe

5.1.2013
86%
Hra - Love Tester Deluxe
Video se načítá
Chodíte s někým nebo jste zamilovaní a ještě jste to svému vyvolenému neřekli ale chcete si zkusit, jak moc se k sobě hodíte? Pak určitě vyzkoušejte tuto zábavnou hru, ve které se dozvíte na kolik procent jste si souzeni. Stačí vyplnit vaše jména, data narození nebo znamení zvěrokruhu a počkat si na…

Mahjong Fortuna 2

7.10.2016
76%
Hra - Mahjong Fortuna 2
Video se načítá
Pokračování parádní postřehovky, kde spojujete vždy dva stejné kameny. Cílem hry je odstranit z hrací plochy všechny kameny.

Theme Park Slacking

10.12.2013
89%
Hra - Theme Park Slacking
Video se načítá
Theme Pak Slacking je další díl, ve kterém si opět užijete mnoho srandy . Budete například jezdit s autem, roztočíte kolotoč nebo si uděláte vatu . Ale pozor , při těchto činnostech vás nemůže přichytit váš přítel . Navíc musíte všechny úkoly splnit , do časového limitu . Zvládnete to ?

Dinner Party Slacking

8.2.2014
86%
Hra - Dinner Party Slacking
Video se načítá
Sarah je na narozeninové oslavě, kde by se měla chovat slušně a bavit se s přáteli, ale jí se nechce. Proto potřebuje vás, aby se mohla zabavit sama. Pomozte jí vypít celý džus, sníst všechny chlebíčky a zahrát si se psem. Ale pozor, nesmí vás přichytit její kamarádka a všechny úkoly musíte…

Spa Salon Slacking

18.2.2016
75%
Hra - Spa Salon Slacking
Video se načítá
Tato slečna se fláká v práci a na vás bude jí pomoct se zábavou. Jenže nesmíte být přistiženi, myslíte si, že se vám to podaří?

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video se načítá
Jestliže tě baví Slacking hry, můžeš si zahrát další. Pro tentokrát se šíleně nudí princezna a snaží se dělat věci, které by princezna dělat neměla, aniž by jim při tom někdo viděl. Kolik se ti podaří získat bodů?
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.
Hra - Winx Tecna Style: Round Puzzle
Video se načítá
Poskládejte si netradiční puzzle s Winx. Reagovat musíte rychle protože vám ubíhá čas, pokud to nestihnete musíte se pokusit projít kolo znovu. Tak směle do toho.

Princess Slacking 2

22.9.2013
86%
Hra - Princess Slacking 2
Video se načítá
Druhý díl s nudící se princeznou. O princeznu se zajímá mnoho nápadníků, ale ji to moc nezajímá, nebo přinejmenším ne ten jeden. Proto se snaží dělat mnoho jiných věcí jako malovat se, pusinkovat další nápadníky (aby z nich byly žáby), jíst dort nebo se projet v kočáře.
Hra - Monkey GO Happy Ninja Hunt
Video se načítá
Vyřešte několik krátkých úkolů a pomozte opičákům se dostat domů. Nebude to snadné, ale musíte dávat pozor a pořádně se dívat.
Hra - Monkey GO Happy Ninja Hunt 2
Video se načítá
Zvládnete vyřešit další díl této známé a oblíbené logické hry? Vyberte si postavu, za kterou budete hrát a hurá na to! Také jí můžete vybrat čepičku a můžete začít řešit hádanky.

Monkey GO Happy Turkeys

17.12.2015
84%
Hra - Monkey GO Happy Turkeys
Video se načítá
Povede se vám znovu rozesmát smutnou opičku? Ve hře budete plnit různé hádanky, za které budete získávat předměty a klíče. Také musíte sbírat potřebná jablíčka.

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Dora Snow Challenges

17.2.2016
79%
Hra - Dora Snow Challenges
Video se načítá
Pomozte Dore s různými úkoly, které si pro vás připravila. Musíte je stihnout do časového limitu, aby nebyla nešťastná podaří se vám ji potěšit?

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

School Bus Slacking

18.2.2014
76%
Hra - School Bus Slacking
Video se načítá
Pomozte Sáře, aby přežila nudnou cestu školním autobusem. Zasmějte se s ní společně na věcech, které chce udělat. Mezi nimi jsou například psaní sms, zapletení copu nebo házení chleba do spolužáků. Ale pozor, nesmí vás přichytit spolužák vedle vás.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.