Poslední hrané hry

Barber Shop Styler

13.8.2013
86%
Hra - Barber Shop Styler
Video se načítá
Zahraj si na kadeřnici. Nejdříve zákaznici umyj hlavu, poté ji vysuš fénem a nakonec ostříhej, aby měla nějaký zajímavý účes. Podle tvé úspěšnosti dostáváš body, za které si můžeš koupit barvy na vlasy nebo různé oblečení pro tvé zákaznice.

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Run RunHra na skóreHra o medaile

5.6.2014
73%
Hra - Run Run
Video se načítá
Zahrajte si parádní skákačku, ve které budete překonávat překážky ve více jak 20 úrovních. Pro přeskočení můžete využít jak malého, tak i velkého skoku.
Hra - Barbie’s Personalized Wedding
Video se načítá
Barbie má v tento den a chybí jí už jen jedna věc a to krásné šaty a doplňky. Pomozte Barbie s výběrem krásných šatů, účesu a doplňků, aby se Kenovi líbila.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.