Poslední hrané hry

Hra - Decorate the Gingerbread Boy
Video se načítá
Udělejte si svého vlastního vánočního panáčka, kterému můžete vybrat oblečení a vymalovat ho a všemožně dekorovat. Bude váš perníkový panáček, ten nejhezčí?
Hra - Barbie and Daughter Fashionistas
Video se načítá
Připravte Barbie a její krásnou dceru na nakupování. Upravte jim vlasy a vyberte krásné oblečení.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Shopaholic: Tokyo

16.3.2016
88%
Hra - Shopaholic: Tokyo
Video se načítá
Vydejte se za nákupy do Tokya! Na své kartě máte do začátku nějaké peníze, které však nevydrží dlouho. Musíte tedy proto pracovat. Každý den můžete pracovat jako obsluha v kavárně. Za získané peníze pak můžete nakupovat šaty a chodit na módní přehlídky.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Goldie Dish Washing

16.10.2019
85%
Hra - Goldie Dish Washing
Nejdříve umyj všech 12 talířů a poté je ozdob podle svých představ, aby překvapily všechny kamarádky na oslavě, kterou pro ně Goldie chystá.

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.