Poslední hrané hry

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.
Hra - Elements Makeover Fire Princess
Video se načítá
Ohnivá princezna trpí problémy s pletí stejně jako všichni ostatní. Zkus jí pomoci různou kosmetikou a pleťovými maskami, abys ji pak mohla nalíčit a obléct. Bude tvá princezna ta nejkrásnější?
Hra - Elements Makeover Wind Princess
Video se načítá
Jessica byla pozvána na maškarní ples, kde je hlavní téma čtyři elementy - voda, země, vzduch a oheň. Rozhodla se, že se převlékne za princeznu větru. Pomůžeš jí s kosmetikou, make-upem, oblečením a doplňky, aby maska ​​vypadala věrohodně? Zajímavé je, že make-up můžeš klikem myši stínovat.…
Hra - Which My Little Pony Character Are You?
Video se načítá
Zjistěte, který z poníků bys byla ty! Abyste se to dozvěděli musíte vyplnit test a počkat na výsledek. Pak se dozvíte jaký druh poníka jste a jaký máte charakter.

Pixie Twins Birth

11.7.2020
80%
Hra - Pixie Twins Birth
Krásná kouzelná víla je těhodná a právě bude rodit. Pomoz jí a jejímu krásnému vílímu muži dostat se včas do nemocnice a poté se postarat o jejich narozená děťátka. Hru ovládáš myší.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

CollapseHra na skóreHra o medaile

5.11.2014
75%
Hra - Collapse
Video se načítá
Další hra, ve které budete spojovat stejně barevné kuličky. Spojit můžete nejméně dvě stejně barevné kuličky. Pokud kliknete pouze na jednu kuličku, tak přijdete o body.
Hra - Baby Barbie Fairy Costumes
Video se načítá
Oblékněte malou Barbie do oblečku víly. Vyberte jí to nejlepší, co si myslíte, že jí bude slušet.

Blue Fairy Hidden Stars

15.8.2014
70%
Hra - Blue Fairy Hidden Stars
Video se načítá
Ve hře Blue Fairy Hidden Stars musíte hledat hvězdy, které jsou ukryty na pozadí, kde je vyobrazena nádherná víly. Pokud nenajdete přesně požadovaný počet hvězd, nemáte šanci postoupit do dalšího kola.
Hra - Baby Monster High Costumes
Video se načítá
Další oblíkačka ze série Monster High prověří Vaše schopnosti coby módní návrhářky. Dokážete vybrat ideální oblečení, které bude ladit i s doplňky? Stačí uvolnit představivost a všechno se jistě podaří.
Hra - Valentýnská oblíkačka
Video se načítá
Blíží se Svatý Valentýn a s ním přichází i skvělá valentýnská hra, ve které se můžete připravit na tu pravou párty pro zamilované. K dispozici máte opravdu velký výběr nejrůznějšího oblečení a doplňků v opravdu valentýském stylu.
Hra - Manga Creator School Days 3
Video se načítá
Oblečte si párek, který se nečekaně setkal. Oblečte obou, aby se do sebe zamilovali.

Kick Out Miley

1.2.2014
80%
Hra - Kick Out Miley
Video se načítá
Ve hře Kick Out Miley je cílem vystřelit co nejdále Miley Cyrus, která je v poslední době poměrně zlobivá. Musíte ji odpálit co nejdále. Díky tomu nasbíráte mince, které utratíte za vylepšení. Dokážete všechny vlastnosti vylepšit na maximum?

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?
Hra - Manga Creator:School days page.4
Video se načítá
Oblečte každou postavu na obrázku a vytvořit tak svůj vlastní příběh. U každé postavy najdete široký sortiment doplňků a šatů. Příjemnou zábavu.

Naruto dress up

28.1.2013
68%
Hra - Naruto dress up
Video se načítá
Zábavná oblékací hra, ve které si do šatů navlečete známé postavičky ze seriálu Naruto. Postavičky, které si budete moci obléknout, jsou Sakura, Temari a Hinata. K dispozici budete mít velkou spoustu šatů a doplňků.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.