Poslední hrané hry

Candy Match 3 Jelly

31.5.2020
85%
Hra - Candy Match 3 Jelly
Dnes si představíme další ze série spojovaček typu spoj3. Spojujte stejné sladkosti takovým způsobem, aby vždy tři stejné byly vedle sebe. Tím dosáhnete co největšího množství bodů, které jsou pro splnění dané úrovně klíčové. Postupem času je spojování čím dál těžší a těžší.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Fairway Solitaire

6.3.2012
85%
Hra - Fairway Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělé karty typu solitaire, ve kterých budete mít za úkol skládat na sebe karty vždy o jedno vyšší nebo nižší hodnoty (na dámu jen krále nebo kluka) a zbavit se tak co nejvíce karet. U hry určitě potěší její krásná grafika a zasazení do golfového prostředí.

Mahjong Titans

10.1.2013
72%
Hra - Mahjong Titans
Video se načítá
Další výborná hra z rodiny mahjong je tady. Spojte dvojice kamenů se stejnými symboly a odstraňte je tak. Důležité ale je, aby kameny byly "volné" - žádné další kameny na nich z větší části neležely nebo je neobklopovaly.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

1 Suit Spider Solitaire

20.5.2015
77%
Hra - 1 Suit Spider Solitaire
Video se načítá
Vaším úkolem v této karetní hře bude odstranit z hrací plochy všechny karty. Karty musíte postupně na sebe ukládat od krále až po eso. V případě, že nebudete moci provést žádný tah, můžete otočit další karty.

Baby Hazel Easter Fun

13.4.2020
96%
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
V tento den se opět budete společně s Hazel bavit a připravovat vajíčka a dekorace na Velikonoce. Pomozte jí s tím a prožijte s ní tyto svátky v klidu .

Popcorn Chef

11.9.2015
74%
Hra - Popcorn Chef
Video se načítá
Vysypejte zrníčka do hrnce a sledujte, jak se derou na povrch. Cílem je dát jich tam tolik, aby při praskání nesundali pokličku.

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Baby Slacking

13.9.2014
80%
Hra - Baby Slacking
Video se načítá
Baby Slacking je další ze série Slacking her, ve které tentokrát budete plnit rozličné úkoly jako miminko. Ke splnění každé z úloh máte čas jen do tehdy, než vás přijde zkontrolovat starší sestra. Její příchod poznáte tak, že na levé straně plochy se objeví červený vykřičník.

Mahjong Connect 2

11.2.2013
70%
Hra - Mahjong Connect 2
Video se načítá
Mahjong Connect 2 je druhý díl logické hry, ve které je potřeba vyčistit plochu od hracích kamenů a to tak, že budete postupně spojovat kameny se stejným symbolem. Kameny je však možné spojit jen v případě, že cesta mezi nimi je volná a není blokována ostatními kameny.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.