Poslední hrané hry

Hra - Pixel Art - Color by Numbers
Dnes budeme jen a pouze doplňovat barvy, které náleží určitým číslům. Vyzkoušejte si tuto vynikající oddechovou hru.
Hra - Decorate Design Champions
Popusť uzdu své fantazie a předveď se v této hře. Nejdříve si svoji dívku oblékni a namaluj podle svého. Následně si můžeš vytvořit doslova pokoj svých snů. Namaluj si jej podle svého, použij nábytek, který se ti líbí. Vše je pouze na tobě. Po dokončení můžeš hodnotit pokoje ostatních, čímž získáváš…

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.
Hra - Frozen Wedding Designer
Video se načítá
Hlavní postava z filmu Frozen se vydává a proto potřebuje nádherné šaty, které jí uděláte vy. Nejdříve si načrtnete model a pak se můžete pustit do šití. Příjemnou zábavu.

Ellie Photo Booth Fun

3.1.2016
85%
Hra - Ellie Photo Booth Fun
Video se načítá
Ellie a její kamarádka Samantha si chtějí dělat společné vzpomínky ve foto kabínky, vyberte jim na každou fotku jiné doplňky a vytvořte z nich krásnou dvojku.

Lana Goes to the Beach

14.2.2014
80%
Hra - Lana Goes to the Beach
Video se načítá
Slečna Lana se chystá na pláž, pomůžete ji s výběrem vhodného oblečení? K dispozici budete mít mnoho druhů plážového oblečení, sukně, lehká trička, plavky a ťapky. Jaký outfit pro Lanu zvolíte?

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?

Princess Slacking 2

22.9.2013
86%
Hra - Princess Slacking 2
Video se načítá
Druhý díl s nudící se princeznou. O princeznu se zajímá mnoho nápadníků, ale ji to moc nezajímá, nebo přinejmenším ne ten jeden. Proto se snaží dělat mnoho jiných věcí jako malovat se, pusinkovat další nápadníky (aby z nich byly žáby), jíst dort nebo se projet v kočáře.

Baby Christmas Bath

14.1.2014
73%
Hra - Baby Christmas Bath
Video se načítá
Staňte se alespoň na pár minut pečlivou maminkou a posrajte se o tohle rozkošné děvčátko, které potřebuje před návštěvou Santa Clause vykoupat umýt, přebalit a převléknout do pěkného kostýmku. Nakonec se s ní můžete zahrát a podávat jí věci, které si zažádá.

Winter Friends

19.2.2015
66%
Hra - Winter Friends
Video se načítá
Monica, Sara a Misty si chtějí vyrazit ven. Avšak k tomu potrebuju krásné zimní oblečení a boty. Vyberete každé originální outfit?

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.
Hra - Frozen Sisters Manga Makeover
Video se načítá
Oblečte si dvě nejznámější sestry Annu a Elsu a jejich nejlepší kamarádku Rapunzel. Vyberte jim oblečenei, účes a moderní doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.