Poslední hrané hry

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Cold FusionHra na skóreHra o medaile

8.11.2014
72%
Hra - Cold Fusion
Video se načítá
Zahrajte si pardní hru, kde musíte spojovat stejné obrázky. Spojit musíte vždy minimálně dva, abyste je odstranily. Čím více jich spojíte, tím více dostanete bodů.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.
Hra - Green Room Hidden Objects
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete hledat objekty schované po místnosti. Vždy máte zobrazeno, jaký předmět máte najít. Dávejte si pozor, máte omezený čas.

EatHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
70%
Hra - Eat
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete muset v časovém limitu sníst co nejvíce porcí jídla. Jídlo jíte tak, že na něj klikáte myší.

Canterlot High Student

19.2.2015
46%
Hra - Canterlot High Student
Video se načítá
Vyberte mladé slečně oblečení ve stylu My Little Pony, kromě oblečení a doplňků, jí můžete změnit i účes.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

ZeitenwendeHra na skóreHra o medaile

18.8.2014
72%
Hra - Zeitenwende
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete muset udržet balanc nad propastí. Vaším úkolem bude myší vyrovnávat provazochodce. Jakmile si na konce tyče začnou sedat ptáci, nebude to jednoduché.

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaile

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video se načítá
Logická hra, která je druhým pokračováním oranžového čtverečku, který sbírá žlutá jablíčka. Čtvereček je připevněn na laně, které musíte vždy přeříznout tak, abyste posbírali všechny prvky.

The Flying PlatypusHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
72%
Hra - The Flying Platypus
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které budete mít za úkol vyletět se zvířátkem co nejvýše. Budete se muset na začátku trefit do nejlepšího startu, abyste turbo použili až v případě potřeby. Turbo doplňujete pojídáním jídla.
Hra - Anime Dress Up-Gacha Anime Couple Salon
Vynikajcí hra, ve které je vaším úkolem nalíčit krásný japonský pár a obléknout je do vhodných oblečků. Dokážete to?

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Couple Princess Dress Up

25.7.2021
82%
Hra - Couple Princess Dress Up
Vynikající oddechová hra, ve které bude vaším úkolem obléci princeznu do nejkrásnějšího anime outfitu, který naleznete. Hru ovládáte myší.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Kawaii Doll Dress Up

22.7.2021
80%
Hra - Kawaii Doll Dress Up
Vytvořte si v této hře svoji unikátní anime princeznu. Udělejte jí nádherný účes a pomozte ji vybrat věrohodný outfit, který vám budou ostatní princezny závidět.
Hra - Drawing Games For Girls
Povedená hra, ve které budete omalovávat různé obrázky panenek. Vaším úkolem bude vybrat si jednu z mnoha připravených panenek a poté je obkreslovat podle návodu. Jakmile máte hotovo, oranžovou šipkou se vydáte na další část omalovánek.

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Pixel Coloring

17.5.2020
90%
Hra - Pixel Coloring
Máte rádi veselé a jednoduché omalovávání? V tom případě bude tato hra právě pro vás. Na začátku si vyberete jeden z mnoha připravených obrázků a poté se již vrhnete do samotného kreslení. Obrázků je opravdu spoustu, od roztomilých zvířátek, přes dopravní prostředky až po robůtky a jiné věci. Pomocí…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.