Poslední hrané hry

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…
Hra - Monster High Real Haircuts
Video se načítá
V této skvělé hře ze série Real Haircuts dostaneš ke zkrášlení Draculauru ze známého seriálu Monster High. Myslíš, že jí dokážeš vymyslet co nejšílenější účes? K dispozici máš spoustu nástrojů i barev na vlasy, které můžeš použít.

Glam Hair Salon

20.8.2013
74%
Hra - Glam Hair Salon
Video se načítá
Další hra ze série Real Haircuts, tentokrát se jedná o styl glam. Vytvoř slečně na hlavě co nejbláznivější účes plný barev, vlnitých vlasů, rovných vlasů, třpytek, ozdob... Vše je jen na tobě. A pamatuj si, že ona se bude usmívat skoro vždycky.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Sweetland

24.10.2013
84%
Hra - Sweetland
Video se načítá
V logické hře Sweetland musíte v každém kole dostat jednookou příšerku do cílového teleportu. Vyhnout se všem překážkám bude poměrně obtížné, protože pohybovat můžete jen celou hrací plochou a ne samotnou příšerkou. Navíc se snažte v každém kole posbírat všechny hvězdičky.

Gibbets-flash

16.2.2013
78%
Hra - Gibbets-flash
Video se načítá
V této hře budete muset trefit šípem provaz a zachránit tak panáčka před oběšením. Ti se houpou na provazech a pomalu jim utíká život. Vy máte omezený počet šípů a tak musíte velice přesně mířit.
Hra - Monster High Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte postupně šest studentek strašidelné střední školy. Můžete se nechat inspirovat seriálovou předlohou, nebo popustit uzdu své fantazii. Všechno je jen na Vás :)
Hra - Monster High Omalovánka 2
Video se načítá
Je tady už druhé pokračování super omalovánky s dalšími žáky a žákyněmi strašidelné střední školy Monster High. Vybarvíte je podle reálné předlohy, nebo popustíte uzdu své fantazii?

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.