Poslední hrané hry

Titanik II CZ

8.1.2013
65%
Hra - Titanik II CZ
Video se načítá
Je tady pokračování adventury inspirované seriálem Futurama, ve které opět bude Vašim úkolem pomoci hlavním hrdinům pomoci při útěku z lodi, která už asi za nedlouho exploduje. V místnostech, co se můžou zdát přímo bludištěm, musíte najít cestu i všechny prostředky k útěku. Dokážete to?

Harry Potter Magic World

11.3.2012
77%
Hra - Harry Potter Magic World
Video se načítá
Pro všechny milovnice a milovníky Harryho Pottera je tu bezvadná oblíkačka, kde si tohoto mladého čaroděje budete moct obléct od hlavy až k patě do čarodějnického podle svých představ. Vyberte mu, do které koleje bude chodit i nejrůznější doplňky.

Mine Blocks

13.10.2013
75%
Hra - Mine Blocks
Video se načítá
Mine Blocks je hra velmi podobná Minecraftu, pouze je celý svět ve 2D. Objevuj svět, těž suroviny a z nich vytvářej věci a další materiály, které se ti budou hodit ke stavbě. Tvým úkolem je postavit hrad a ubránit se před příšerkami. Zalíbí se ti čtverečkovaný svět?
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys je adventura, ve které musíte pomoci nešťastné opičce najít všech 15 ztracených malých opiček. Předměty na hrací ploše můžete sbírat a později je použít k překonání překážek, které vám stojí v cestě.

Cute Pet Hospital

13.10.2013
88%
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Parádní hra naprosto pro každého z vás. Vaším úkolem bude léčit zraněná nebo nemocná zvířátka, nutně potřebují vaši pomoc. U hlavních dveří vezměte myší zvířátko a dotáhněte ho tam, kam potřebuje. Vezměte ho dalších místností, kde ho vyléčíte. Hra se ovládá pouze myší. Za služby dostanete potom…

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.

Bubbly BubbleHra na skóreHra o medaile

30.12.2014
76%
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete prolétávat s bublinou mezi branami. Je to klasická flappy pařba, takže musíte bublinu vyrovnávat tak, aby se nedotkla žádného objektu.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Truck Loader 3

4.9.2013
86%
Hra - Truck Loader 3
Video se načítá
Zahraj si již třetí díl výborné hry Truck Loader. Opět tě čeká nakládání krabic na náklaďák pomocí robota s magnetickou rukou. V tomto pokračování tě čeká třicet záludných levelů, mnohdy zajímavějších a těžších než v předchozích dílech.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Chief

15.7.2013
75%
Hra - Chief
Video se načítá
Staňte se indiánským náčelníkem v super logické hře Chief a pokuste se dostat všechny lidi zpět do jejich táborů. Aby se vám to podařilo, je potřeba nejprve odstranit z cesty všechny překážky, které vám blokují cestu. Hra kromě logického myšlení vyžaduje i značnou dávku šikovnosti, protože dostat…

I'm Sticky

7.11.2013
87%
Hra - I'm Sticky
Video se načítá
V skákačce I'm Sticky s perfektní grafikou se musíte s malou příšerkou dostat přes náročný terén. V cestě vám budou stát propasti a nebezpečné ostny, které je možné řešit pouze dobře vyměřeným skokem. Pomoci vám může váš lepkavý povrch, díky kterému můžete stát i na šikmé plošině.

Broken Dreams

3.8.2013
75%
Hra - Broken Dreams
Video se načítá
Cílem logické hry Broken Dreams je dostat chlapce a dívku k sobě. V každém kole přitom budete muset zdolat různé překážky, které tento zamilovaný pár od sebe oddělují. Důležité bude správné načasování a ve vyšších levelech i spolupráce mezi postavami.

Rescue Dog

22.10.2013
74%
Hra - Rescue Dog
Video se načítá
Záchranná mise ve hře Rescue Dog je závislá na bernardýnovi, který je hlavním zachráncem. Cílem je nejprve najít pod sněhem horolezce. Následně jej musíte zahřát a také otřepat od sněhu. Jakmile to dokážete, pak nastane nejtěžší část úkolu a to je vytažení horolezce na povrch, kde čeká další…

Ballies Shoot!Hra na skóreHra o medaile

5.6.2015
70%
Hra - Ballies Shoot!
Video se načítá
Parádní postřehovka, ve které budete sestřelovat barevné koule. Musíte si dávat pozor, protože koule vám mohou červenou střelou ubrat životy nebo vás zničit tím, že na vás spadnou. Sbírejte ovoce, bonusy a hlavně získejte co nejvíce bodů.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…
Hra - Cooking Show - Fish N Chips
Video se načítá
Fish and chips je britské národní jídlo, které se skládá z hranolků a ryby (většinou tresky) osmažené v těstíčku. Tahle hra tě naučí, jak přesně toto jídlo uvařit, abys nic nespletla a vše chutnalo dobře.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.