Poslední hrané hry

Hra - Create And Dress Up Ghost Game
Video se načítá
Vyberte oblečení mladé slečně, která se stala duchem. Bude strašidelná a špatná nebo milá?

Swim Class Rochelle Goyle

11.10.2013
82%
Hra - Swim Class Rochelle Goyle
Video se načítá
V této hře budete pomáhat mladé Rochelle s výběrem oblečení na pláž. Bude jen na vás, jak bude vypadat. Budete mít na výběr ze spousty účesů a oblečení, které jí budou zaručeně slušet! Samozřejmostí budou i módní doplňky, které jí dodají sebevědomí a šarm.
Hra - Music Festival Draculaura
Video se načítá
Na hudební festival se chystá další holka z Monster High, tentokrát Draculaura. V této oblíkačce najdeš mnoho zajímavého oblečení, které k sobě navzájem ladí. Vybrat si můžeš i barvu kůže nebo vlasů.
Hra - Monster High Sweet Screams Frankie Stein
Video se načítá
Další oblíkačka ze série Monster High. Obleč si Frankie Stein! Jak bude vypadat po tvém zásahu?
Hra - Monster High Ghoulia Yelps Scaris Style
Video se načítá
Ve hře na téma Monster High tě čeká oblékání slečny jménem Ghoulia Yelps. Jak bude vypadat, až skončíš?
Hra - Monster High Frightseers Draculaura Dress Up
Video se načítá
Vyberte krásné Draculaura moderní oblečení nebo jednoduché krásné šaty. Vyčarujte její úsměv na tváři.

Easy Bake

11.4.2012
80%
Hra - Easy Bake
Video se načítá
Zkuste si vytvořit svůj vlastní dort. K jeho ozdobení budete mít k dipozici opravdu velké množství nejrůznějších cukrovinek, polev a dokonce i krém. Můžete na něj napsat i věnování, nebo vytvořit nejrůznější vzory. Všechno je jen na Vás :)

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

Dress up Azalea

29.11.2013
88%
Hra - Dress up Azalea
Video se načítá
Princezna Jasmína se musí připravit na rande s Aladinem. Pomoz jí vybrat vhodné oblečení, make-up a doplňky. Na výběr máte množství kombinací, proto se nebojte využít vaši fantazii.

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)
Hra - Monster High Amanita Nightshade Dress Up
Video se načítá
Amanita se chystá do nočního klubu příšer, pomozte jí, aby si vybrala nejkrásnější chlapců a získala nejvíce pozornosti od mužů.

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.

Miley Cyrus Hairstyle

14.10.2013
83%
Hra - Miley Cyrus Hairstyle
Video se načítá
Miley Cyrus už nechce mít typický vzhled, jako Hanna Montana. Pomůžeš jí navrhnout nový střih a barvu vlasů, který by se jí mohl líbit?

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Fashion Rivals

29.7.2013
78%
Hra - Fashion Rivals
Video se načítá
Fashion Rivas je srandovní hra, ve které bude vaším lavním úkolem zničit své kamarádce její oblečení. Nesmí vás, ale při tom přistihnout, jinak hra končí. Jakmile se otočí tak se pusťte do díla. Podaří se vám jí zničit celý šatník?

Classroom Makeup

1.8.2013
86%
Hra - Classroom Makeup
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za mladou středoškolačku, která nejspíš zaspala do školy a nestihla se upravit. Takže jí upravte vlasy, naličte jí, vytrhejte jí obočí a další různé věci, které do školy nepatří. Musíte si dávat pozor na pana učitele a ještě na vašeho spícího spolužáka,…

Barbie Spring Fashion

28.3.2014
91%
Hra - Barbie Spring Fashion
Video se načítá
Barbie rozhodně ví, co je moderní a co se v toto jarní období bude nosit. Proto vám ve svém šatníku poskytla některé kousky, které můžete měnit barevně a také ho všemožně kombinovat. Tak směle do toho!

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.