Poslední hrané hry

Minnie Cooking Party

9.6.2012
87%
Hra - Minnie Cooking Party
Video se načítá
Tato hra ověří Vaše kuchařské dovednosti v několika minihrách, které bude hodnotit Minnie a její kamarádi. Vyzkoušíte si svou paměť při aranžování jídla na talíř, odhad při opékání masa i postřeh při míchání barevných polévek. Kolik bodů za své výkony dostanete?

Justin Bieber

14.3.2012
76%
Hra - Justin Bieber
Video se načítá
Je tu další celebrita, kterou můžete obléct podle svých představ. Tentokrát zvolte to správné oblečení, barvu vlasů i doplňky na koncert pro Justina Biebra.

Magical Elf Dress Up

31.7.2014
90%
Hra - Magical Elf Dress Up
Video se načítá
V této hře si budete moct vytvořit svého elfa! Není to ledajaká oblíkačka, v této budete mít opravdu spoustu možností, jak upravit vaší postavu. Napřed si pohrajte s jejím vzhledem a pak se dejte do oblékání. Vytvořte jí obleček a dejte jí krásné šperky a zbraně. Bude z ní opravdový válečník!
Hra - Monster High Lagoona Blue Dress up
Video se načítá
Oblečte a upravte slečnu, která bývala spíše monstrem od modré laguny, než kráskou, aby už nikoho neděsila, ale naopak se líbila. Upravte a nabarvěte jí správně vlasy, pleť a zvolte správné oblečení.

World Strongest Monkey

9.11.2012
84%
Hra - World Strongest Monkey
Video se načítá
Kdo je nejsilnější opice na světě? Bude to Váš gorilí závodník? Poměřte své síly s ostatními a zkuste vyhrát v několika náročných disciplínách jako jako je vzpírání, zvedačky, házení do dálky, rovnováha nebo boxování. Aby Váš závodník vyhrál, budete potřebovat dobrý postřeh, přesnost a rychlost na…
Hra - Draculaura's Sweet 1600 Drive
Video se načítá
Draculaura se chce upravit za jízdy. Na vás bude uřídit auto a zároveň jí upravit.

La Casa de Dora

4.8.2012
75%
Hra - La Casa de Dora
Video se načítá
Zajímá Vás kde bydlí malá Dora? V této propracované hře s pěknou grafikou to jistě zjistíte. Vezme Vás totiž na návštěvu k sobě domů. A nemusíte se bát, že byste se s ní nudili. Vyzkušíte jí oblečení, zahrajete si bingo a čekají na Vás další překvaní.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?
Hra - Zombie Snow White Dress Up
Video se načítá
Tato zombie slečna by se chtěla podobat Sněhurce. Pomůžete jí vybrat oblečení a účes v tomto duchu?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.