Poslední hrané hry

Home Story 1971

2.3.2017
80%
Hra - Home Story 1971
Video se načítá
Dnes tu máme parádní adventuru, ve které budete hledat kousky roztrhané rodinné fotografie. Tu zničil váš bratr, který je momentálně nezvěstný. Jakmile se vám podaří získat kompletní fotografii, dostanete se i do bratrova pokoje.
Hra - Setkání přátel ve městě
Video se načítá
V této velice povedené oblíkačce budete vybírat ten nejlepší outfit hned třem přátelům. Vhodné oblečení pro společné setkání zvolíte dvěma dívkám a jednomu klukovi, aby spolu mohli vyrazit do víru velkoměsta.

Harry Potter Magic World

11.3.2012
77%
Hra - Harry Potter Magic World
Video se načítá
Pro všechny milovnice a milovníky Harryho Pottera je tu bezvadná oblíkačka, kde si tohoto mladého čaroděje budete moct obléct od hlavy až k patě do čarodějnického podle svých představ. Vyberte mu, do které koleje bude chodit i nejrůznější doplňky.

Harry Potter Makeover

23.3.2014
72%
Hra - Harry Potter Makeover
Video se načítá
Harry Potter potřebuje před natáčením udělat pěkný make-up. Budeš právě ty jeho osobní vizážistkou?

Winx Club Dressup

31.7.2011
59%
Hra - Winx Club Dressup
Video se načítá
Tato hra vypadá jako klasická oblíkačka a princip je opravdu takový. Tvým úkolem je obléknout do stylového oblečení jednu nebo klidně všechny tři dívky. Ať už si vyberete hnědovlásku, zrzku nebo blondýnu, jistě vás hra zabaví. Dejte prostor své fantazii a vyberte jim to nejzajímavější oblečení,…

Winx Fashion

15.8.2011
70%
Hra - Winx Fashion
Video se načítá
Hra Winx Fashion je určena všem fanynkám Winx panenek. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete vybírat oblečení a doplňky pro jednu z Winx panenek. Musíte se ovšem pořádně snažit, protože ji připravujete na rande s jejím princem.

Winx oblíkačka

15.8.2011
63%
Hra - Winx oblíkačka
Video se načítá
Patříš mezi fanynky clubu Winx? Pak by se ti mohla zalíbit tato oblíkačka, ve které si můžeš jednu z víl obléct podle svého. Stačí otevřít skříň, která skrývá mnoho druhů různobarevného oblečení, od sukní po šatečky.

Flora Hair and Facial

12.10.2013
88%
Hra - Flora Hair and Facial
Video se načítá
Flora potřebuje celkovou změnu vzhledu, protože ten starý ji už omrzel. Pomůžeš jí a vybereš jí hezké šaty, doplňky s kosmetickými úpravami, ia výběrem účesu, aby zazářila? Jak bude vypadat tvá Flora?
Hra - Winx líčení na párty
Video se načítá
Připravte jednu z víl Winx na párty. Jaké by měla mít vlasy, oči, oblečení a samozřejmě make-up? Všechno je jen na Vaší fantazii.

Hello Kitty Cross Stitch

11.11.2014
58%
Hra - Hello Kitty Cross Stitch
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vyšít obrázek s Hello Kitty a její kamarády. K tomu budete potřebovat nitě, které najdete na pravém boku. Stačí se ředit dle jednotlivých barev a vznikne vám nádherný obrázek.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.