Oblíbené hry

Hra - Kreativní stříhání papíru
Video se načítá
Máte tvůrčího ducha? V této hře si budete moct on-line vyzkoušet bezvadné vystřihování z papíru. Zvolíte si pozadí i vzor papíru a pak už budete pomocí myšky jen stříhat složený papír. Co Vám po odstranění odstřižených částí vznikne?
Hra - Music Festival Draculaura
Video se načítá
Na hudební festival se chystá další holka z Monster High, tentokrát Draculaura. V této oblíkačce najdeš mnoho zajímavého oblečení, které k sobě navzájem ladí. Vybrat si můžeš i barvu kůže nebo vlasů.

Swim Class Rochelle Goyle

11.10.2013
82%
Hra - Swim Class Rochelle Goyle
Video se načítá
V této hře budete pomáhat mladé Rochelle s výběrem oblečení na pláž. Bude jen na vás, jak bude vypadat. Budete mít na výběr ze spousty účesů a oblečení, které jí budou zaručeně slušet! Samozřejmostí budou i módní doplňky, které jí dodají sebevědomí a šarm.

Catrine Scaris Style

13.5.2013
74%
Hra - Catrine Scaris Style
Video se načítá
Pro všechny milovnice seriálu Monster High je tady další super oblíkačka s jednou ze studentek této strašidelné střední školy v hlavní roli. Vezměte si do péče Caterine Scaris a vyberte pro ni to nejlepší oblečení, doplňky, účes i barvu vlasů. Jak bude nakonec vypadat?
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Paddle Ball

28.11.2013
68%
Hra - Paddle Ball
Video se načítá
Paddle Ball je na první pohled jednoduchá hra, avšak po pár minutách zjistíte, že až tak jednoduchá není. Jaký je váš úkol v této hře? Nejen, že musíte míček udržet na raketě, ale také musíte získat, co nejvíce úderů. Budeš právě ty ta nejlepší?

Thingdom

1.6.2013
90%
Hra - Thingdom
Video se načítá
V této opravdu velice pěkné hře dostanete možnost starat se o moc roztomilou chlupatou kuličku. Na začátku si vyberete jak se bude jmenovat a jak má přesně vypadat a pak už může ovlivňovat celý její život. Kdy bude spát, kdy si bude hrát, tančit, potkávat se s ostatními, jíst,... Máte možnost zahrát…

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
V dalším pokračování her série Monkey GO Happy se opičky již po druhé dostanou mezi výtahy. Musíte přejíždět z jednoho patra do druhého a vyřešit všechny hádanky. Do dalšího kola postoupíte pouze tehdy, až všem malým opičkám najdete hračky. U hraní se musíte také trochu zamyslet a vyřešit zajímavé…

Swift Turn 2

10.11.2013
80%
Hra - Swift Turn 2
Video se načítá
Cílem hry Swift Turn 2 je dostat čtvercového panáčka bezpečně do cíle. Předtím však musíte v každém kole posbírat všechny hvězdičky. Dávejte si přitom pozor na ostny a další překážky, které vás mohou stát život.

Happy Builder

21.11.2011
83%
Hra - Happy Builder
Video se načítá
Cílem této hry je v každém levelu postavit věci na své místo, podle předlohy. K dispozici máte jeřáb, kterými můžete jednotlivé části skládat tak, jak je potřeba. Čím dříve se vám to podaří, tím více bodů získáte.
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Penguin Massacre

14.7.2012
64%
Hra - Penguin Massacre
Video se načítá
Penguin Massacre je zdařilá střílečka, ve které s hlavním hrdinou - tučňákem budete mít za úkol bránit svůj kopec před útokem ostatních nepřátelských tučňáků. Na výběr budete mít množství zbraní i kopu různých upgradů.

Passage of Time

28.9.2012
80%
Hra - Passage of Time
Video se načítá
V skákačce Passage of Time bude vaším úkolem pomoci hlavnímu hrdinovi projít celým jeho životem. Na začátku budete jako dítě přeskakovat přes kostky lega a sbírat při tom bonbóny. Postupně však budete stárnout a pokud budete úspěšní můžete se dostat až k věku sto let.

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.