Oblíbené hry

Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…

Run Hopy Run

8.11.2013
77%
Hra - Run Hopy Run
Video se načítá
V skákačce Run Hopy Run se s dráčkem vydáte na dobrodružnou cestu, abyste od zlověstného monstra získali ukradené pamlsky. Aby se vám to podařilo, musíte po cestě zničit desítky různých protivníků. Využít k tomu můžete svůj ohnivý dech.

Hopy Go Go

21.4.2013
80%
Hra - Hopy Go Go
Video se načítá
Hopy Go Go je skvěle zpracována skákačka, ve které se s malým dráčkem vydáte na dobrodružnou cestu. Překonejte všechny nástrahy, za pomoci plamene zničte všechny nepřátele a hlavně posbírejte všechny drahokamy, které vám umožní kupovat různé užitečné vylepšení.

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Starlight Dream

25.4.2012
88%
Hra - Starlight Dream
Video se načítá
V této skákačce s hezkou grafikou půjde o to, dostat se s roztomilou postavičkou po obláčcích co nejvýše. Jakmile na nějaký obláček skočíte, vytratí se, takže panáčka musíte nasměrovat na nejbližší volný obláček. Čím výše se dostanete, tím vyšší skóre získáte.

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Bango

29.6.2012
72%
Hra - Bango
Video se načítá
Proskákejte s hlavním hrdinou přes všechny podlahové kostky a dostaňte se tak do dalšího levelu v logické skákačce Bango. Vaším úkolem je zničit každou kostku na hrací ploše a to tak, že na ni stoupnete. Pokud uděláte chybu, můžete daný level zkusit hrát znovu.

Red Ball 4 vol.3

6.10.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Vydejte se se sympatickým kulatým panáčkem na dobrodružnou cestu a pomozte mu zachránit jeho přátele, kteří byli proměněni na kostky v logické skákačce Red Ball 4 vol.3. Vaše cesta bude plné nástrah a protivníků, takže dojít až do cíle nebude jednoduché.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Catch the Candy Xmas

17.8.2013
94%
Hra - Catch the Candy Xmas
Video se načítá
V logické hře Catch the Candy Xmas se v parném létě pěkně ochladíte. Ocitnete se v zimní krajině. Vašim úkolem bude pomoci roztomilé chlupaté kuličce dostat se k její oblíbené sladkosti. Dokážete to pomocí vystřelovací ruky.

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.

Piggy Wiggy

29.11.2013
79%
Hra - Piggy Wiggy
Video se načítá
Piggy Wiggy je zajímavá logická hra, ve které budete pomáhat hladovým selatům k jejich potravě. Abyste je mohli přemístit můžete používat jen lana z kladek, které je dokážou vynést nahoru. Ale, aby hra nebyla tak jednoduchá, mají omezený dosah proto si musíte dobře rozmyslet, které prasátko a kam…

Spa Slacking

30.11.2013
72%
Hra - Spa Slacking
Video se načítá
Spa Slacking je další hra se Sarah, která je zaměstnána v lázních. Aby jí šichta rychleji utekla, musí se něčím zabavit. Například lakováním nehtů, obtěžováním zákaznic, jógou a dalšími věcmi. Pomůžeš Sarah, aby ji přitom neprichytila ​​šéfka?
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Pony Makeover

12.5.2012
75%
Hra - Pony Makeover
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie toho nejkrásnějšího poníka! Vyberte mu nejlepší hřívu, zvolte tvar a barvu očí, ozdobte ho krásnými doplňky a to vše v opravdu pestré paletě barev.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.