Oblíbené hry

French Chef Real Cooking

5.12.2012
82%
Hra - French Chef Real Cooking
Video se načítá
Nakrmte náročného kuchaře v této zajímavé a hlavně dost realistické hře o vaření. Každou věc z lednice budete muset připravit podle vlastního uvážení, nebo podle toho co si bude přát sám kuchař (zjistíte to tak, že jídlo vezmete a zkusíte ho kuchaři nabídnout k ústům). Vařte, smažte, krájejte a…

Pou Real Cooking

30.7.2014
78%
Hra - Pou Real Cooking
Video se načítá
Uvař Pouovi nějaké skvělé jídlo a nakrm ho dosyta! Tentokrát nebudeš mít žádný povinný návod, ale můžeš vařit tak, jak se ti zlíbí. Není to tak jednoduché!

Cupcake Frenzy

22.10.2012
86%
Hra - Cupcake Frenzy
Video se načítá
V této hře budete obsluhou ve stánku s dortíky. Vaši zákazníci budou mít nejrůznější přání na jejich příchuť i ozdoby a Vy musíte přesně splnit jejich představy. Teprve potom Vám zaplatí. Abyste postoupili do dalšího levelu, musíte vydělat určité množství peněz. Máte ale omezený čas a tak se každá…

Výrobna sušenek

1.10.2012
82%
Hra - Výrobna sušenek
Video se načítá
V této super hře plné krásných sušenek si vyzkoušíte svůj postřeh i rychlost. Půjde totiž o to vyrobit sušenky přesně podle zakázky. Aby se Vám to podařilo budete obsluhovat výrobní linku, která dá sušenkám tvar, barvu polevy i ozdoby.

Bueno Rufus

2.4.2013
75%
Hra - Bueno Rufus
Video se načítá
Vítejte v opravdu velice rychlém občertvení. Pomozte Rufusovi zvládnout dodělávat všechny objednávky a dávejte správně všechny omáčky na burritos, nachos, polevu na zmrzlinu nebo nápoje do kelímků. Budete stíhat i v pokročilejších levelech?

Paris Love

10.9.2013
82%
Hra - Paris Love
Video se načítá
V této líbací hře bude vaším úkolem políbit dívku dřív, než vám vyprší čas. Ovšem, nebude to tak jednoduché, nesmí vás navíc nikdo vidět, jak se přibližujete, jinak přijdete o jeden život. Podaří se vám políbit dívku?
Hra - Milostný příběh malé chůvy
Video se načítá
Pomozte mladé chůvě, aby se dokázala postarat o dvě svěřené děti a hlavně stihla políbit třetího nejstaršího sourozence, do kteréh je zamilovaná.

Scrat Kissing

23.7.2012
73%
Hra - Scrat Kissing
Video se načítá
Veverka Scrat z Doby ledové chce políbit svou vyvolenou. Neustále ale chodí kolem lenochod Sid, který je nesmí při líbání přistihnout. Pomůžete jim odhadnout pravé chvíle k polibku?

Pepper steak barbeque

24.4.2012
73%
Hra - Pepper steak barbeque
Video se načítá
Vydejte se do přírody uvařit to nejlepší jídlo. První si musíte nachystat maso, které osmažíte a potom k němu přidáte chutnou zeleninku. Když si zapamatujete postup, určitě zvládnete uvařit toto jednoduché a dobré jídlo i sami, až někam vyrazíte ;)

Breakfast cooking

17.4.2012
65%
Hra - Breakfast cooking
Video se načítá
Uvařte klasickou anglickou snídani s topinkou, vajíčky a nepostradatelným zdravým nápojem. Vše si budete moct vyzkoušet podle přesných instrukcí a v krásném prostředí letní zahrady.

Breakfast cooking 2

1.5.2012
69%
Hra - Breakfast cooking 2
Video se načítá
Uvařte tu nejlepší a nejbohatší snídani, která bude určitě všem chutnat. Nesmí v ní chybět tousty, vejce ani ten správný nápoj. Nebojte se, že byste to nezvládly, hra Vás krok po kroku přípravou provede a určitě se pobavíte.
Hra - Sara's Cooking Class: Chocolate Cake
Video se načítá
Čokoládový dort - komu by nechutnal. Pokud ho neumíš upéct, můžeš se inspirovat v naší hře. Sára ti totiž s pečením dortu pomůže, takže to nakonec bude velmi snadné.
Hra - Monster High dekorace dortu
Video se načítá
Připravte a hlavně ozdobte dort pro žáky strašidelné střední školy. Jak by měl podle Vás takový zákusek pro neobvyklé studenty vypadat?

Decorate Cake

25.7.2014
67%
Hra - Decorate Cake
Video se načítá
Sladkosti jsou tak super, ale nesmí se to s nimi přehánět! V této hře budete mít možnost si vytvořit svůj krásný dortík. Použijte různé základy, polevy a ozdoby. Je pouze na vás co s ním uděláte.

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Obleč Nini

28.6.2012
75%
Hra - Obleč Nini
Video se načítá
Oblečte do těch nejroztodivnějších oblečků a kloboučků malou kočičku Nini. Hra má moc pěknou grafiku a jistě nadchne i ty nejmenší milovnice oblékání a zvířátek.

Naughty Kitty 2

18.11.2013
83%
Hra - Naughty Kitty 2
Video se načítá
Zvládneš pomoci zlobivé kočce? Nudí se a chtěla by něco zničit, ale musí to udělat tak, aby ji neviděla panička. Znič nepozorovaně její oblíbenou knížku, taštičku se šminkami nebo pantofli a dostaň se skrz všechny čtyři levely!

Jungle Jump

16.5.2012
73%
Hra - Jungle Jump
Video se načítá
Pomozte zvířátkům v džungli dostat se přes rozvodněnou řeku. Budete posunovat kládou tak, aby mohla všechna v bezpečí přeskákat na druhý břeh. Kolik se Vám jich podaří zachránit?

Daring Do

13.6.2014
83%
Hra - Daring Do
Video se načítá
Pomozte tomuto krásnému pegasovi se dostat z této džungle. Zranila se při cestě a může jenom skákat a běhat. Sbírejte předměty a bojujte s opičáky, masožravými rybami a kočkovitými šelmami. Máte na to se dostat ven?

The Frozen Quiz

28.7.2014
55%
Hra - The Frozen Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci tohoto kvízu na koho se povahově podobáte z filmu Frozen. Budete například Elsa?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.