Oblíbené hry

Hospital Frenzy 3

12.4.2014
81%
Hra - Hospital Frenzy 3
Video se načítá
Jak funguje skutečná nemocnice se můžete přesvědčit ve hře Hospital Frenzy 3. Je nutné abyste včas přijali pacienta a také jej převeleli na specializované pracoviště. Dokážete pomoci všem raněným.
Hra - Cleaning Time! Dinner Party
Video se načítá
Pomozte této mladé a krásné uklízečce pořádně uklidit. Nebude to žádná sranda, protože budete omezeni časem. Zvládnete jí včas pomoci?

Miku Hatsune Dress Up

12.9.2014
73%
Hra - Miku Hatsune Dress Up
Video se načítá
Vyberte Hatsune Miku nové oblečení, barvu pleti ak tomu i pěkný účes, aby mohla jít za svými kamarádkami.

Tori Meadows Dress Up

10.5.2014
71%
Hra - Tori Meadows Dress Up
Video se načítá
Pomozte Tori s výběrem oblečení z jejího skříně, kde najdete plno kostýmů a doplňků.

Winx oblíkačka

15.8.2011
63%
Hra - Winx oblíkačka
Video se načítá
Patříš mezi fanynky clubu Winx? Pak by se ti mohla zalíbit tato oblíkačka, ve které si můžeš jednu z víl obléct podle svého. Stačí otevřít skříň, která skrývá mnoho druhů různobarevného oblečení, od sukní po šatečky.

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných víl z klubu Winx je tady bezvadná dekorační hra, ve které můžete úplně podle svých představ přestavět jejich nový dům. Pro každou je v něm nachystaná ložnice a je jen na vás, kde bude která víla bydlet a jak budou pokoje vypadat. Tak uplatňete své estetické cítění a…

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

Winx Bloom

19.9.2013
71%
Hra - Winx Bloom
Video se načítá
Jednoduchá oblíkačka, ve které je hlavní hrdinkou Bloom. Vybereš jí hezky ladící boty, kalhoty nebo sukni, vršek a nějaké šperky?
Hra - Strawberry Shortcake Dressup
Video se načítá
Pro všechny milovnice stylu panenek Strawberry Shortcake je tady krásná oblíkačka, ve které vyberete jedné malé slečně všechno oblečení, boty, klobouček, účes a třeba i barvu očí. Užijte si oblečky v milých pastelových barvách :)

Obleč Lisu Simpson

17.7.2012
79%
Hra - Obleč Lisu Simpson
Video se načítá
Jak by podle Vás měla chodit oblékaná Lisa Simpson? Myslíte že jí to teď sluší, nebo byste jí vybraly něco lepšího? V této super hře může. Dáte jí šaty, kalhoty nebo nějaký zajímavý komplet?

Lisa Simpson Saw Game

29.8.2013
88%
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Saw Game. Tentokrát přišla smůla na Lisu Simpson, které zlý Pigsaw (znát ho můžeš z filmové série Saw) unesl celou rodinu a ona je chce zachránit. Připrav se na spoustu předmětů a možností, jak postoupit ve své misi dál.

Marge Simpson

2.2.2014
69%
Hra - Marge Simpson
Video se načítá
V této hře budete mít možnost obléci Marge Simpsonovou. Můžete jí obléci do jejich klasických šatiček nebo vybrat i jiné, nové šaty. Volba je pouze na vás.

Marge Saw Game

4.9.2014
66%
Hra - Marge Saw Game
Video se načítá
Marge saw game je Klačko adventura, ve které budete muset pomoci Marge a to tím, že na jednotlivých místech musíte sbírat různé předměty. Pokud je budete mít musíte je v pracný čas a na správném místě využít. Podaří se vám jí pomoci?

Lamp of Aladdin

6.11.2013
72%
Hra - Lamp of Aladdin
Video se načítá
Hra Lamp of Aladdinje plná zábavy a mnoha překvapení. Najdete v ní hned několik her najednou. Nejprve je třeba hlídat části předmětů, které musíte zkompletovat. Dále se dostane také na zábavný bejeweled, kdy je třeba spojit tři stejné drahokamy vedle sebe.

Naughty Boy

20.4.2014
76%
Hra - Naughty Boy
Video se načítá
Tento zlobivý chlapec si opravdu užívá, když dělá to, co nemá. Pomozte mu tedy provádět další a další lumpárny! Zjistěte, kdy máte přestat a nenechte se přistihnout.

Pizza City

25.8.2013
79%
Hra - Pizza City
Video se načítá
V této hře budete rozvážet pizzu autem pro jednu restauraci, kde pracujete. Přijměte objednávky a hurá na to! Buďte vždy včas a hlavně dávejte pozor, ať nikoho nepřejedete nebo do někoho nenarazíte. Jakmile rozvezete všechny pizzy, tak se vraťte do restaurace a přijměte další objednávky, za utržené…
Hra - Monster High Lagoona in Dance Class
Video se načítá
Pomozte Lagoone s výběrem oblečení na balet. Pestrý výběr najdete nejen v oblečení, ale iv účesu a doplňcích.
Hra - Music Festival Venus Mcflytrap
Video se načítá
Venus Mcflytrap znáš určitě ze seriálu Monster High. Teď se vydává na večírek plný muziky a ty ji máš obléci co nejlépe. Jako vždy máš na výběr ze spousty ulítlého oblečení, stejně jako se můžeš vyřádit na barvě i střihu vlasů.
Hra - Monster High Operetta In Dance Class
Video se načítá
Oblékni si i ty Operettu, která chce zazářit svým novým outfitem. Čeká na vás velký výběr šatů a doplňků. Tak co jdeš do toho?
Hra - Monster High Black Carpet Draculaura
Video se načítá
Oblečte Draculauru z Monster High a vymyslete jí novýoutfit, který by se jí mohl líbit. Nešetřete ani na doplňcích.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.