Oblíbené hry

Hra - Monster High Twins Babysitter
Video se načítá
Hlídání dětí jako způsob přivýdělku je čím dál oblíbenější u spousty studentek, a ani slečny z Monster High nejsou vyjímkou. Pomozte jedné z nich postarat se o dvojčátka, které musí vykoupat, nakrmit, hrát si s nimi a hlavně je udržovat stále spokojené.

Super sestra

2.10.2012
85%
Hra - Super sestra
Video se načítá
Starší sestra dostala na starost svého malého bratříčka. Pomůžete jí se o něj správně postarat, aby neplakal a byl spokojený? Musíte včas plnit jeho potřeby jako je koupání, jídlo, podávání léků a samozřejmě těch správných hraček. Stihnete mezi péčí o miminko vyřídit i tolik důležité hovory s…

Bratz Girls Games

15.5.2012
74%
Hra - Bratz Girls Games
Video se načítá
Vydejte se na slunnou pláž a připravte na letní radovánky jednu z panenek Bratz. Vyberte jí nejkrásnější plavky nebo šaty, nepostradatelný klobou a sluneční brýle i nejrůznější doplňky.
Hra - Valentýnská oblíkačka
Video se načítá
Blíží se Svatý Valentýn a s ním přichází i skvělá valentýnská hra, ve které se můžete připravit na tu pravou párty pro zamilované. K dispozici máte opravdu velký výběr nejrůznějšího oblečení a doplňků v opravdu valentýském stylu.

Facial Skin Doctor

9.1.2015
74%
Hra - Facial Skin Doctor
Video se načítá
Tato pacientka přišla do vaší ordinace s poraněnou tváří. Aby se jí ulevilo, musíte její tvář ošetřit a zbavit infekce. Podujmete se tohoto úkolu?
Hra - Operate Now! Scoliosis Surgery
Video se načítá
Zahrajte si další skvělé pokračování této skvělé hry, ve které bude vaším úkolem pomoci mladé dívce s její skoliózou. Napřed jí vezměte na rentgen, kde zjistíte, na jakých místech je její páteř poškozená. Pokračujte na sál, kde provedete velmi náročnou operaci, takže dávejte pozor a mějte na paměti,…
Hra - Operate Now! Epilepsy Surgery
Video se načítá
Operate Now: Epilepsy Surgery je dalším dílem série, v níž si můžete vyzkoušet práci chirurga. Tentokrát budete mít za úkol pomoci mladé pacientce trpící epilepsií. Protože operace mozku je skutečně náročná a nebezpečná, musíte každý krok provést přesně podle instrukcí.

Pony oblíkačka

15.11.2012
82%
Hra - Pony oblíkačka
Video se načítá
Oblékněte a upravte si přesně podle vlastních představ roztomilého poníka. Vyberte mu barvu, druh hřívy i ocasu, tetování, doplňky, ozdoby i obleček. V této povedené hře s Vámi bude poník dokonce vyrůstat a ve třech kolech ho budete moct upravit jako malé hříbátko, dospívajícího i úplně dospělého :)
Hra - Valentýnská omalovánka
Video se načítá
Bílíží se svátek svatého Valentýna a tak je tu i tématická zamilovaná omalovánka. Vyberte si některý z docela široké nabídky obrázků a vymalujte ho podle vlastní fantazie. Své výtvory si můžete uložit nebo vytisknout a pozděj je třeba použít na valentýnské přání ;)

Make Me a Model

25.11.2012
93%
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Každá mladá slečna dnes již jistě ví, jak se správně postarat o pleť. Své umění budete moct uplatnit v této hře, kde budete přetvářet zanedbanou dívku v krásnou modelku. Po vyčištění a ozdravení pleti na Vás čekají kreativní úkoly jako vybrat dívce nejlepší oblečení, účes a líčení.

Robecca Steam Dress up

18.1.2013
73%
Hra - Robecca Steam Dress up
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High, aby se od Vás nechala obléknout a upravit. Je jen na Vás jaké image pro ni zvolíte a jaké konkrétní oblečení, boty i všechny doplňky z pestré nabídky vyberete.

Cyber Girl Makeover

12.7.2012
74%
Hra - Cyber Girl Makeover
Video se načítá
V dnešní době byste s tímto líčením asi ještě neuspěly, ale ve hře Cyber Girl Makeover půjde o dívku z budoucnosti, takže budete moct popustit uzdu své fantazii a vyzkoušet opravdu odvážné stylistické kreace.
Hra - Draculaura Bloody Makeover
Video se načítá
Pomůžete Draculauře s její proměnou v krásnou slečnu? Prvně jí musíte očistit pleť na obličeji. Následně nanesete nějaké ty pleťové masky a máte hotovo. Pak můžete vybrat nějaké šaty, účes a hlavně ji nalíčit.
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.
Hra - Abbey Bominable Icy Makeover
Video se načítá
Abbey ví, že vzhled je důležitý, a proto si dělá pravidelně pleťovou masku, mění účes a samozřejmě i oblečení. Navrhni Abbey nový styl, který by mohla nosit.

Winx Heart Dress up

20.4.2012
63%
Hra - Winx Heart Dress up
Video se načítá
Je tady další pěkná odlíkačka s vílou Winx v hlavní roli. Upravte si ji podle svých představ a vyberte jí nejzajímavější účes i oblečení.

Hello Kitty Cross Stitch

11.11.2014
58%
Hra - Hello Kitty Cross Stitch
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vyšít obrázek s Hello Kitty a její kamarády. K tomu budete potřebovat nitě, které najdete na pravém boku. Stačí se ředit dle jednotlivých barev a vznikne vám nádherný obrázek.
Hra - Nicole's Mommy Challenge
Video se načítá
Nicole je čerstvá maminka, která potřebuje pomoci v různých ohledech. Potřebuje si vše načasovat, aby byla spokojená nejen ona, ale i děťátko. Nicole potřebuje neustále jídlo, které musíte uvařit a děťátko potřebuje přebalit, nakojit nebo se zahrát s hračkou. Vaším úkolem je uspokojit všechny…
Hra - Operate Now Brain Surgery
Video se načítá
Operovat mozek přináší vždy mnohá rizika. Ve hře Operate Now Brain Surgery se stanete neurochirurgem, který si musí poradit s operací aneurismatu. Dokážete provádět všechny postupy jako z učebnice a zachránit pacienta?

Hospital Frenzy

28.9.2014
82%
Hra - Hospital Frenzy
Video se načítá
Zábavná hra, ve které budete pracovat v nemocnici jako sestřička. Vaším úkolem bude rozdělit pacienty podle zranění a potřeb. Snažte se nenechat pacienty dlouho čekat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.