Oblíbené hry

Scooby Doo Beach BMX

12.11.2014
73%
Hra - Scooby Doo Beach BMX
Video se načítá
Skvělá zábava a také adrenalin jsou věci, které budou Scoobyho potkávat v této hře. Pouze potřebuje trochu pomoci s ovládáním kola a také s velkými skoky. Dokážete mu pomoci udržet rovnováhu a dojet do cíle?

Strawberry Short Cake

23.12.2013
74%
Hra - Strawberry Short Cake
Video se načítá
Vyzkoušejte si upéct tento vynikající desert, který se hodí ke kterékoli příležitosti. Napřed si musíte nachystat věci, suroviny potřebné k přípravě a pečení. Postupujte podle toho, co se vám zobrazí na ploše, a nemůžete nic pokazit. Jakmile ho vyzdobíte tak ho můžete i celý sníst.
Hra - Cooking Show - Cheese Fondue
Video se načítá
Nauč se vařit! Zahraj si tuto hru ze série Cooking Show. Tentokrát si vyzkoušíš, jak se dělají sýrové fondue. Že nevíš? Právě proto je pro tebe tato hra! Zkus získat co nejvíce bodů při plnění jednotlivých úkolů a uvařit tak jídlo co nejlepší.

Bomb Pong

10.9.2013
68%
Hra - Bomb Pong
Video se načítá
V této hře budete místo balónů odpalovat bomby. Nastavte si obtížnost na medium, bomba se odpálí až po 15 sekundách. Hra se ovládá pouze pohybem myši. Není na tom nic složitého, snažte se nevyoutovat a naházet soupeřovi co bodů.
Hra - The Cat in the Hat - Don't Jump on the Couch
Video se načítá
Super a poněkud nevšední skákačka, ve které můžete hrát za jednoho ze dvou sourozenců. Budete mít za úkol skákat na gauči tak dlouho, dokud vás nenachytá vaše maminka. Vždy, když se má blížit, tak vás upozorní váš věrný kamarád v akvárku. Skákejte po gauči, točte se ve vzduchu, když do toho…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.