Oblíbené hry

Cute Dora The Eye Clinic

24.3.2014
78%
Hra - Cute Dora The Eye Clinic
Video se načítá
Doře se zhoršil zrak a proto se rozhodla navštívit očního lékaře. Vyšetření je zdlouhavé a musí se prověřit z každé strany. Postaráte se o Doru a vyberete její nové brýle?

Pou at the Doctor

21.6.2014
51%
Hra - Pou at the Doctor
Video se načítá
Pou v hlavní roli v této ne úplně povedené hře. Tvým úkolem je ho ošetřit, protože Pou je zraněný. Stačí ale málo a Pou bude za chvíli zase úplně zdravý.

Pečování o myšku

12.8.2012
80%
Hra - Pečování o myšku
Video se načítá
Chtěly byste mít myšku, ale doma Vám ji nedovolí? Pak Vás jistě potěší tato hra, kde se o jednu budete starat v sérii zajímavých miniher. Hledejte s myškou sýr, umyjte ji a upravte její terárium.
Hra - Baby Hazel African Safari
Video se načítá
Hazel a její rodiče se rozhodli, že si udělají výlet do Safari. Během této dovolené se Hazel ztratí a pozná nového kamaráda a jeho rodinu. Pomůžete Hazel s nalezením její rodiny?

Baby Hazel Bed Time

1.11.2013
86%
Hra - Baby Hazel Bed Time
Video se načítá
Baby Hazel vás chce za pečovatelku. Proč? Protože ví, že se o ní jistě dobře postaráte. Po celém dni se Hazel potřebuje umýt a uložit do postýlky. Dokážete uspat Hazel a pořídit, vše co potřebuje?

Pet Nail Salon

12.6.2014
83%
Hra - Pet Nail Salon
Video se načítá
Vyberte si jednoho psa a postarejte se o jeho tlapky, které jsou špinavé. Nejdříve je umyjete a pak vyzdobíte lakem. Příjemnou zábavu.

Pou Takes A Shower

11.6.2014
54%
Hra - Pou Takes A Shower
Video se načítá
Pomozte Pouovi s jeho každodenní sprchou. Potřebuje umýt celé tělo, ale i pobavit s hračkami.

Pou Great Makeover

8.6.2014
81%
Hra - Pou Great Makeover
Video se načítá
Změňte Poua k nepoznání, udělejte mu makeover a vyberte nové oblečení a doplňky.

Pou Tooth Problems

15.4.2014
77%
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
Zahrajte se na zubního lékaře a postarejte se o Poua, který nutně potřebuje zuby, vyměnit a zbavit nečistot.

Forbidden Love Makeover

15.1.2014
60%
Hra - Forbidden Love Makeover
Video se načítá
Upravte tento zamilovaný pár k nepoznání. Vybrat jim můžete tématické oblečení, a změnit jim můžete i vlasy, pleť a tvar úst a očí.

Baby Hazel In PreschoolNÁŠ TIP

24.11.2013
91%
Hra - Baby Hazel In Preschool
Video se načítá
V tento den jde Hazel poprvé do školky, avšak předtím se potřebuje umýt a vybrat hezké šaty. Ve školce se zahrajete na paní učitelku, kde se o Hazel a její kamarády musíte postarat. Společně budete rozonávať ovoce od zeleniny, barvičky a jak si připravit jednoduchou svačinu. Nakonec se se všemi…

Ariel's Princess Makeover

26.11.2013
82%
Hra - Ariel's Princess Makeover
Video se načítá
Ariel má jít na ples se svým princem. Celý život žila v podmořském svetry proto potřebuje pomoci s výběrem vhodných šatů a make-upu. Ariel můžeš změnit vlasy, barvu očí ao mnoho víc.

Bella's Vampire Makeover

13.11.2013
85%
Hra - Bella's Vampire Makeover
Video se načítá
Bella se o sebe musí rovněž starat. Pomoz jí vybrat pěkný make-up, oblečení a doplňky. Můžeš jí dát podobu klasické Belly nebo slavné hvězdy. Pro kterou možnost se rozhodneš?

Beauty Resort 3

1.9.2013
69%
Hra - Beauty Resort 3
Video se načítá
Otevřete si vlastní wellness a kosmetický salon ve skvělém třetím pokračování hry Beauty Resort. V každém dni, které představují jednotlivá kola, se budete starat co nejlépe o své zákazníky. Když budou spokojeni, dobře vám zaplatí a vy budete moct postoupit a třeba svůj salon i vylepšit.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Pet Grooming Studio

14.11.2013
58%
Hra - Pet Grooming Studio
Video se načítá
Zvládneš se dokonale postarat o kočičku nebo o pejska? Jednoho z nich si totiž na začátku vybereš a pak ho během hry namydlíš, omyješ, usušíš, vyčistíš mu zoubky, zastřihneš drápky a podobně. Je to prostě zvířecí salon.

Chameleon SurvivalHra na skóreHra o medaile

6.12.2013
72%
Hra - Chameleon Survival
Video se načítá
Přežití v divoké přírodě je poměrně náročné. Své o tom ví i mladý chameleon, který se musí uživit. Pomoci mu však musíte Vy. Zamiřte na hmyz a vystřelte jeho jazyk. Vždy musíte chytit nějakou kořist než Vám dojde energie.

Swamp FrenzyNÁŠ TIP

25.8.2013
71%
Hra - Swamp Frenzy
Video se načítá
Žáby ve hře Swamp Frenzy chtějí tvou pomoc - mají hlad a chtějí se bavit. V několika krátkých minihrách se ti to může povést. Nejprve sesbíráš brouky rozlezlé po celé bažině. Poté musíš žáby nakrmit a dávat jim brouky, které zrovna chtějí. Ve třetí hře si se žábami hraješ a když na tebe vykouknou,…

Lagoona Blue Hairstyles

26.5.2013
90%
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Lagoona Blue z Monster High je opět tady, aby si tentokrát od vás nechala pomoci z péčí o své vlasy. Nejdříve je bude potřebovat pořádně umýt, vysušit a rozčesat. Pak už se můžete pustit do výběru toho nejlepšího účesu i barvy. Nakonec pro ni vyberete podle svého vkusu líčení a oblečení.

Mulan Makeover

5.12.2013
73%
Hra - Mulan Makeover
Video se načítá
Mulan Makeover je hra pro dívky, které mají v oblibě postavičku Mulan. Udělejte Mulan kosmetiku, vyberte jí hezký make-up, účes a oblečení společně s doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.