Oblíbené hry

Eye Care

6.10.2013
79%
Hra - Eye Care
Video se načítá
Zahrajte si hru, ve které se budete starat o děti a jejich oči. Provedete kompletní oční prohlídku a následně se podrobíte očním testům, jako je rozpoznání písmen nebo číslic. Jako doktor pak musíte zjistit jaká dioptrie je do nových brýlí potřeba.

French Chef Real Cooking

5.12.2012
82%
Hra - French Chef Real Cooking
Video se načítá
Nakrmte náročného kuchaře v této zajímavé a hlavně dost realistické hře o vaření. Každou věc z lednice budete muset připravit podle vlastního uvážení, nebo podle toho co si bude přát sám kuchař (zjistíte to tak, že jídlo vezmete a zkusíte ho kuchaři nabídnout k ústům). Vařte, smažte, krájejte a…

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.

Mermaid Makeover

19.11.2013
90%
Hra - Mermaid Makeover
Video se načítá
Říká se, že hluboko v moři, žijí mořské panny, které jsou krásné a půvabné. Ale panna ve hře Mermaid Makeover, na to nevypadá. Pomoz jí s kosmetikou, výběrem mořských šatů, účesu a doplňků, aby byla opět krásná a mohla si spokojeně plout po mořském dně.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Fish Tales Deluxe

31.8.2013
90%
Hra - Fish Tales Deluxe
Video se načítá
Jako malá rybička v moři tě čeká těžký úkol. Musíš jíst, ale sníst můžeš pouze ryby, které jsou menší než ty. Postupně rosteš a rosteš a můžeš jíst i větší ryby. Některé na tebe ale budou velké vždycky. Snaž se uhnout všem nástrahám a dostat se do dalšího kola!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.