Oblíbené hry

Fur Fest

26.12.2014
42%
Hra - Fur Fest
Video se načítá
Oblečte Klaudiu na výstavu moderných Kožuchov na Zimů. ABY vyzerala moderne zapadla medzi spoločnosť, na túto udalosť potrebuje aj svoj vlastný. Vyberte ho vylepšiť doplnkami.

Babka na útěku 6: Indie

11.11.2014
86%
Hra - Babka na útěku 6: Indie
Video se načítá
Dokážete navádět nazlobenou babču, která se prohání městem v Indii? Musíte se vyhnout všem nástrahám na trati. Dobře volte způsob jejich překonání. Máte na výběr z přeskočení, podlezení a nebo je jednoduše oběhnete.

The Magician

10.5.2013
80%
Hra - The Magician
Video se načítá
Chtěly jste se někdy stát slavnou kouzelnicí? Teď máte příležitost odhalit ta nezapeklitější iluzionistická čísla. Pozorně si prohlédněte triky a zkuste jim přijít za pomici klikání na správné věci na kloub. Dokážete to?
Hra - Frozen Sisters Dress Up Game Elsa and Anna
Video se načítá
Oblečte si v této hře obě sestry a vyberte jim pěkné šaty, účesy a doplňky.

Frozen Baby Bath

6.12.2014
80%
Hra - Frozen Baby Bath
Video se načítá
Vykoupat malé dítě se na první pohled může zdát jako hračka. V této hře však zjistíte, jak jsou děti náročné. Vyberte správný šampón, pěnu a také hračky, se kterými se děti nebudou nudit. Na konci je pěkně oblečte a bude hotovo.

Frozen Fashion Rivals

4.8.2014
54%
Hra - Frozen Fashion Rivals
Video se načítá
Vyhrajte válku dvou rivaliek. Vaším úkolem je, abyste zamrazili druhé oblečení, ale tak, aby si vás netihla. Pomůžete jí?
Hra - My Little Pony Sapphire Shores Dress Up
Video se načítá
Vyberte oblečení krásné Sapphire, která se chystá ven s kamarádkami. Vybrat jí můžete noblesní účes a moderní šaty. Kromě toho najdete v její skříni i moderní doplňky.

Schoolmates

25.10.2014
68%
Hra - Schoolmates
Video se načítá
Obleč všechny spolužáky na toaletách a připrav je na vyučování. V dívčí můžeš oblékat dívky a v Chlapecké chlapce. Nakonec je společně můžeš dát do třídy a vylepšit jejich prostředí, ve kterém se budou učit.

Baby Hazel Brushing Time

19.10.2013
83%
Hra - Baby Hazel Brushing Time
Video se načítá
Dobré ráno! Je na čase vzbudit holčičku Hazel, která spinká v postýlce. V tento den, byste ji měli naučit ranní hygieně. Jak se myje obličej a zoubky. Dokážete ji to naučit v časovém limitu?

Baby Hazel Pet Care

18.10.2013
88%
Hra - Baby Hazel Pet Care
Video se načítá
Holčička Hazel našla na své zahradě malého zajíčka, kterého vzala domů. Vaším úkolem je jí pomáhat při starání o zajíčka. Společně s holčičkou ho budete koupat, krmit, hrát si s ním, ošetřovat a mnoho jiných věcí. Aby byli oba šťastní, je nutné jim splnit, vše co uvidíte v bublinkách nad nimi, jinak…

Baby Hazel At Beach

17.10.2013
85%
Hra - Baby Hazel At Beach
Video se načítá
Hazel a její mamka se rozhodli jít na pláž. Proto se Hazel musíš věnovat, jako chůva. Nejen, že ji musíš sbalit, ale na pláži budeš muset Hazel bavit a dávat jí jídlo. Myslíš si že budeš dobrou pečovatelkou? Tak si zkus zahrát hru i ty.

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?
Hra - Oreimo Kirino Kousaka Dress Up
Video se načítá
Pomozte mladé Japonce s výběrem oblečení a doplňků, aby mohla do školy.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.
Hra - Operate Now Brain Surgery
Video se načítá
Operovat mozek přináší vždy mnohá rizika. Ve hře Operate Now Brain Surgery se stanete neurochirurgem, který si musí poradit s operací aneurismatu. Dokážete provádět všechny postupy jako z učebnice a zachránit pacienta?

3D Fashion Model

22.10.2012
90%
Hra - 3D Fashion Model
Video se načítá
Připravte celou módní přehlídku s mnoha super modely podle vlastní fantazie. Každou modelku zvlášť připravíte od účesu až po boty a doplňky. Všechno si jistě užijete o to víc, že na Vás čeká 3D grafika a tak modelky uvidíte tentokrát ze všech stran ;)

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?
Hra - Elsa And Jack Love Date
Video se načítá
Elsa a Jack se chystají na svou svatbu pomoz jim s výběrem oblečení, účesů a samotných doplňků, aby na svatbě byly nejkrásnějším párem.

Baby Flu Doctor Care

13.2.2014
70%
Hra - Baby Flu Doctor Care
Video se načítá
Postarejte se o milé děvčátko, které náhle onemocnělo na chřipku. Aby se uzdravilo potřebuje nutně návštěvu doktorky. Pomůžete jí s uzdravením?

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.