Oblíbené hry

Brave Princess Merida

19.4.2014
81%
Hra - Brave Princess Merida
Video se načítá
Máš ráda film Rebelka? Právě teď si můžeš obléct hlavní hrdinku tohoto filmu, princeznu Meridu! Merida má ráda hlavně zelenou, ale to neznamená, že jí nemůžeš dát jiné krásné šaty. Vyber i doplňky a udělej z Meridy tu nejkrásnější.

Fantasy Girl

18.4.2014
88%
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Zahraj si jednu netradiční oblíkačku. Tentokrát můžeš z krásné slečny udělat rovnou tři fantazijní postavy - mořskou pannu, vílu nebo princeznu. Výběr je na tobě. Veškeré kousky krásného oblečení se navíc dají kombinovat navzájem.
Hra - Monster High Black Carpet Clawdeen Wolf
Video se načítá
Clawdeen jde na oslavu, kde musí vypadat moderně, proto potřebuje vaší pomoc s výběrem oblečení.

Frankie Stein Haircuts

2.12.2013
73%
Hra - Frankie Stein Haircuts
Video se načítá
Frankie se rozhodla změnit svůj styl. V této roli si vybrala právě tebe. Pomoz jí vymyslet nový střih, barvu vlasů a šaty, které by jí pasovaly.
Hra - Cleo de Nile Real Haircuts
Video se načítá
Cleo chce nový účes a zbývá už en na vás ho vytvořit. Vlasy jí můžete barvit, natáčet, stříhat a samozřejmě dekorovat. Příjemnou zábavu.
Hra - Monster High New Scaremester Twyla
Video se načítá
Twyla je známá tím, že je vzorná a ráda se učí a tráví čas v knihovně. Nicméně, i ona mě cit k moderním věcem a proto se rozhodla, že jí v dnešní outfit můžete navrhnout právě vy.

Growth Commemorative Album gameNÁŠ TIP

11.8.2013
95%
Hra - Growth Commemorative Album game
Video se načítá
V této super hře budete moct vytvořit fotoalbum pro krásnou slečnu. Zachyťte ji v nejrůznějších okamžicích jejího života. Vyberte si, jak má být stará, oblékněte ji, učešte, zvolte pro ni pozadí a vyfotografujte. Nakonec ozdobte podle vlastní fantazie i samotné album.
Hra - Totally spies oblíkačka
Video se načítá
V této hře nemáte jednu, ale hned všechny tři elitní kreslené agentky Totally spies najednou. Všechny pak můžete obléct jak budete chtít. Dáte jim jejich profesionální uniformu nebo civilní šaty?

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

Ariel Real Haircuts

13.2.2014
88%
Hra - Ariel Real Haircuts
Video se načítá
Navrhněte princezny Ariel nový účes, kterým by uchvátila celou podmořskou říši. Vlasy jí můžete barvit, natáčet žehlit a všemožně stříhat. Nakonec jí můžete vybrat hezké oblečení a doplňky.

The Retro Hairstyles

23.12.2013
72%
Hra - The Retro Hairstyles
Video se načítá
Udělejte této mladé slečně za pár minut retro účes. Ale pozor, při pletení copu, musíte být velmi přesné. Dokážete tento účes udělat?

Angel Avatar

18.2.2014
91%
Hra - Angel Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního strážného anděla ve fantasy stylu. Vybrat jí můžete krásný účes, oblečení a doplňky. Nezapomeňte na obličej a její mimiku.

Fashion Rivals

29.7.2013
78%
Hra - Fashion Rivals
Video se načítá
Fashion Rivas je srandovní hra, ve které bude vaším lavním úkolem zničit své kamarádce její oblečení. Nesmí vás, ale při tom přistihnout, jinak hra končí. Jakmile se otočí tak se pusťte do díla. Podaří se vám jí zničit celý šatník?

Christmas Runaway Secrets

26.12.2013
92%
Hra - Christmas Runaway Secrets
Video se načítá
Christmas Runaway Secrets je další hra, ve které nebudete modelky oblékat do různých stylů oblečení, ale zahrajete si například pexeso a budete chytat vánoční ozdoby do tašek. Oblečte všechny modelky do daného stylu a vyberte jim vhodný make-up a doplňky.

Barbie's Perfect Baby

10.2.2014
78%
Hra - Barbie's Perfect Baby
Video se načítá
Postarejte se společně s Barbie o její milované děťátko. Ne jen že potřebuje umýt, navařit a dát jíst, ale i obléknout. Pomůžete Barbie?
Hra - Monster Baby Diaper Change
Video se načítá
Monster holčička potřebuje vaši péči, protože je ještě malá a nedokáže se o sebe postarat. Přebalte holčičku a udělejte ji šťastnou. Aby se nerozplakala, je nutné se řídit bublinkami nad ní.

How Do I Look?

9.9.2013
72%
Hra - How Do I Look?
Video se načítá
How Do I Look? Nebo jak budu vypadat? Je zábavná hra pro dívky, kde nebudete mít času na přemýšlení, co s čím ladí, ale prostě bude výběr sestávat z náhody. Ve hře najdete 3 okénka, v nichž uvidíte, jak se pohybují různé účesy, oči, nos, šaty a doplňky. Vaším úkolem je hru zastavit v náhodném…
Hra - Barbie Hairstyle Studio
Video se načítá
V této hře se stanete kadeřnicí a dostanete na starost rozkošnou Barbie, která chce nový účes. Tak jí nenechte dlouho čekat a pomozte jí s jejím novým účesem. Záleží na vás, jak jí upravíte.

Romantic Hairstyles

10.2.2014
89%
Hra - Romantic Hairstyles
Video se načítá
Barbie se chystá na ples, kde musí vypadat reprezentativně proto nemůže mít hezké jen šaty a doplňky, ale také účes. Pomozte Barbie vytvořit jeden ze tří účesů, aby zazářila na plese.

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.