Oblíbené hry

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

A Walk In The Park

23.5.2013
75%
Hra - A Walk In The Park
Video se načítá
A Walk In The Park je skákačka, ve které hrajete za malou čivavu, která má sílu jako 2 pitbulli. Jak může utáhnout pánečkův vozíček? Cílem hry, je dostat vašeho, pánečka až na konec, k zelenému nanuku, který vás přenese do dalšího levelu.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Awesome Ranger

26.1.2015
78%
Hra - Awesome Ranger
Video se načítá
Pomozte hlavnímu hrdinovi zachránit jeho kamaráda a dostaňte se následně do červené rakety v této logické skákačce. Během cesty skrz jednotlivé levely si dávejte pozor, abyste nespadli mimo hrací plochu. Kromě toho se budete muset vyhnout i mnohým překážkám a nepřátelům.

My Kitty’s Kiss 3

22.12.2013
85%
Hra - My Kitty’s Kiss 3
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem se líbat s vaším kočičím milencem. Je to jednoduché, zmáčkněte levé tlačítko myši a pusťte, když se budete chtít přestat líbat. Dávejte pozor na hlídacího psa a na kocoura co je za vámi. Musíte ho nějak zabavit, jinak přicházíte o život.

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.

Horse Rancher

17.1.2013
90%
Hra - Horse Rancher
Video se načítá
Staňte se dostihovou trenérkou a vybudujte si vlastní úspěšnou stáj. Nakupujte koně, pečujte o ně, správně je trénujte a účastněte se prestižních závodů. Když si vše dobře naplánujete, budete s rozvahou investovat a Vaši koně budou spokojí, pak jistě budete vítězit a vydělávat peníze na ty nejlepší…

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

How to Raise a Dragon

9.9.2013
65%
Hra - How to Raise a Dragon
Video se načítá
Jestliže máš ráda hry s jednoduchou grafikou, tak si zahraj tuhle. Dohrát ji netrvá příliš dlouho. Ze všeho nejdřív necháš vyklubat se malé dráčátko. Potom ho musíš dostatečně nakrmit, aby vyrostlo. Dospělý drak se žene městem a působí zkázu. Takže nakonec je třeba pomocí hrdiny draka zabít.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Bubble Guinea Pop

2.9.2013
93%
Hra - Bubble Guinea Pop
Video se načítá
V této oddechové, ale zábavné hře tě čeká zajímavý úkol - z hadů vystřeluješ zvířátka, která mají různá velká zvířata olepit žvýkačkou. Všechna malá zvířátka začnou žvýkat žvýkačku (a dělat velkou praskající bublinu), až když dopadnou a přestanou se hýbat.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Too Much Pressure

8.7.2013
83%
Hra - Too Much Pressure
Video se načítá
Too Much Pressure je skvělá postřehovka, ve které budete chtít být nejlepší. Hra je naprosto jednoduchá, pohybem myší ovládáte modrou kuličku, se kterou se musíte vyhýbat červeným kuličkám a každou chvíli smršťujícím se zdem. Později vám přibyde více červených kuliček a začne peklo. Tak se ukažte co…

Flood Runner 4NÁŠ TIP

26.4.2013
76%
Hra - Flood Runner 4
Video se načítá
Zatím poslední díl parádní pařby, ve které se snažíte uprchnout před živelnou pohromou. Zde Vás však v každém patře honí něco jiného. Narazíte tu tak na lávu, vodu, lavinu či dinosaura!! S každým uběhnutým metrem navíc získáváte zkušenosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.