Oblíbené hry

Virtuální stěňátko

19.8.2012
93%
Hra - Virtuální stěňátko
Video se načítá
Toužíte po vlastním pejskovi, ale nemůžete ho mít? Nebo se Vám prostě jen líbí roztomilá štěňátka? Pak právě pro Vás je tady super hra, ve které budete pečovat o jednoho opravdu moc milého pejska. Budete ho hladit, krmit ho, mýt i ošetřovat. Nejen kvůli skvělé grafice si hru určitě užijete.
Hra - Beautiful Mask Makeover
Video se načítá
Pomozte mladé slečně s výrobou krásné masky na maškarní ples, kterého se chce dnes zúčastnit. Na Výběr máte krásné barvy a dekorace, které můžete na masku použít.

Super Tattoo Artist 2

1.9.2015
81%
Hra - Super Tattoo Artist 2
Video se načítá
V této hře vlastníte svůj tetovací salon a vaším úkolem je dělat zákazníkům tetování, které požadují nebo které se jim hodí. Dokážete ho zákazníkovi udělat?

Cinema Rush

22.2.2013
91%
Hra - Cinema Rush
Video se načítá
Cinema Rush je moc povedená obsluhovací hra, ve které se budete prodávat v předsálí kina všechny oblíbené pochoutky jako je popkorn, hot dogy nebo limonády. Musíte být ale opravdu rychlí a svou práci si dobře naplánovat, protože film brzo začne a zákazníci tak docela pospíchají. Navíc je Vašim…

Baby Barbie Rudolf Injury

15.12.2014
78%
Hra - Baby Barbie Rudolf Injury
Video se načítá
Malá srnka přišla v lese k mnoha zraněním. Je pouze na Tobě, abys jí všechna poraněné místa ošetřila. Dokážeš jí vytáhnout i trny a zašít některé rány? Bez tvé pomoci by to v přírodě sama nezvládla.

My Tiger

16.7.2013
88%
Hra - My Tiger
Video se načítá
My Tiger je oddechová hra, která je věnována hlavně dívkám. Hra spočívá v tom, abyste se co nejlépe postarala o svého Tygra. Měli byste mu dát najíst, starat se o jeho zdraví, hrát ukolébavky a samozřejmě věnovat lásku. Postarejte se o tygra, co nejlépe!

Seal Care

30.10.2013
85%
Hra - Seal Care
Video se načítá
Tohle opuštěné mládě, potřebuje vaši péči. Vybrat si můžete ze dvou možností, z volného časového limitu a z časového limitu, kde se budete muset za určitý časový úsek postarat o několik tuleňů. Pomozte mu odstranit nečistoty a přebytečnou srst, aby se mu žilo lépe. Na konci hry můžete tuleně obléci.

Great Dane Day

12.10.2014
78%
Hra - Great Dane Day
Video se načítá
Postarejte se o malé štěňátko, které potřebuje špinavé a hladové. Po úpravě mu můžete vybrat i pěkný kostým.

Cute Puddle Puppy

19.11.2013
70%
Hra - Cute Puddle Puppy
Video se načítá
Postarejte se o chutného malého pudlíka, který se ztratil. Potřebuje umýt a doufá, že mu v tom pomůžete právě vy. Nakonec můžete pudlíkovi vybrat pěkný doplněk.

Pretty Poodle

7.10.2014
68%
Hra - Pretty Poodle
Video se načítá
Naučte svého pudlíka skákat přes kruh, postarejte se o něj a pomozte sesbírat a vyčistit jeho trofeje z výstav. Kromě toho ho naučíte i výstavní pozici. Podaří se vám být tím nejlepším trenérem?

My Smart Dog

1.1.2014
79%
Hra - My Smart Dog
Video se načítá
To je ale chytrý pejsek, ví jak se chovat, obzvláště když ho krmíte. Má i své vady, jako třeba, že požírá a ničí papuče. Vaším úkolem ho bude nakrmit, uklidit dům a potom opravit papuče.

Královna flirtování

27.9.2012
90%
Hra - Královna flirtování
Video se načítá
Umíte flirtovat? Ulovte co nejvíce klučičích srdcí v této super hře. Nebude to vždy ale úplně jednoduché. Někdy budete muset o kluka svést souboj s jinou dívkou.
Hra - Elsa Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Vytvoř Else z filmu Ledové království co nejpěknější účes. K dispozici máš spoustu nástrojů jako nůžky, barvy na vlasy, kulmu, žehličku na vlasy a podobně. Je jen na tobě, jak bude Elsa vypadat!

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.
Hra - Catscratch This Means War
Video se načítá
Neschopni žít v míru, Gordon, Bilk a Waffle si vyhlásili navzájem válku, která se odehrává v domě, ve kterém žijí. Tato hra je velmi podobná Worms Armageddon, takže jestli jste jí někdy hráli, tak určitě nebudete mít problém s touto hrou. Stačí jen vybrat zbraně a správně je použít, máte na to 30…

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.

Horse Grooming Salon 3

31.7.2015
76%
Hra - Horse Grooming Salon 3
Video se načítá
Pečování o koně zahrnuje velké množství činností. Musíte se postarat o jeho srst a samozřejmě také o kopyta. Proto budete hřebelcovat a také podbíjet nové podkovy.

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.