Oblíbené hry

Inspiration Beauty

29.5.2014
79%
Hra - Inspiration Beauty
Video se načítá
Jak bude vypadat víla Musa z Winx, kterou si oblečeš? Teď na to máš totiž vhodnou příležitost v této hře.

Super Princesses

13.10.2015
90%
Hra - Super Princesses
Video se načítá
Proměňte klasické princezny na statečné superhrdinky. Vyberte pro každou z nich vhodný kostým, v ktomu by se cítila nejlépe a vypadala krásně. Bude každá z nich s výběrem nadšená?

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Koala Kid

4.5.2014
73%
Hra - Koala Kid
Video se načítá
Zábava ve hře Koala Kid jistě nechybí. Musíte pomoci malé koale, která to potřebuje. Dokážete využít okolních předmětů, abyste vyřešili aktuální problémy? Zkuste se zamyslet, jak by to mohlo fungovat.

Snow & Spa

9.2.2014
74%
Hra - Snow & Spa
Video se načítá
Zahrajte se na profesionální kosmetičku a zvolte make-up této mladé slečně. Výběr je celkem pestrý a grafika překvapivě reálná. Jak ji upravíte vy?

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.
Hra - Monster High Fan Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si svůj vlastní pokoj nábytkem inspirovaným ze seriálu Monster High, kde si můžete vybrat nejen postel, ale i zbývající nábytek. Příjemnou zábavu.

Můj dokonalý pokoj

12.6.2012
80%
Hra - Můj dokonalý pokoj
Video se načítá
Zařiďte krásný pokoj pro mladou slečnu. Vyberte nábytek, vymalování, okno i povlečení a doplňky. Můžete si zvolit, jestli bude podle Vašich představ, nebo ho zkusíte udělat podle charakteru jedné ze tří slečen na začátku hry.
Hra - Clothing Store Decoration
Video se načítá
Dekorační hra z prostředí obchodu s oblečením. Tentokrát se nejedná o klasický princip, kdy je dekorace pouze na vaší fantazii. V této hře mají totiž všechny věci své místo, vaším úkolem je umístit věci správně.

Element of Earth

20.2.2014
88%
Hra - Element of Earth
Video se načítá
Vymyslete, jak by měla podle vás vypadat víla větru. Vybrat jí můžete krásný účes, všemožné doplňky, krásné oblečení, které můžete kombinovat a samozřejmě i dekorovat okolí.

Sea Fairy

19.8.2013
81%
Hra - Sea Fairy
Video se načítá
Skvělá oblíkačka s krásnou mořskou vílou. Protože všechny víly musí vypadat překrásně, vyber jí vlasy, rozevláté oblečení, boty, zajímavé tetování na těle a nakonec nádherná křídla.

Element of Fire

23.2.2014
88%
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Vytvořte si ve hře Element of Fire svou vlastní vílu ohně. Ve hře jí můžete vybrat krásný účes, mimiku obličeje, oblečení a doplňky, které můžete kombinovat.

Water Element

14.4.2014
93%
Hra - Water Element
Video se načítá
Vytvořte si krásnou vodní vílu, která žije v moři a je královnou všech vod. Vybrat její můžete účes, šaty a doplňky.

Forest Ride

14.1.2013
71%
Hra - Forest Ride
Video se načítá
Fores Ride je sympatiká hra, ve kterké si budete nejen díky autentickým zvukům připadat skoro jako byste sami přímo na koni jely. Nasedněte tedy a vydejte se na projížďku jedním ze dvou prostředí, které si budete moct na začátku vybrat. Cestou se ale musíte vyhýbat nástrahám jako jsou kameny, větvě…

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Pečování o koně

15.8.2011
94%
Hra - Pečování o koně
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? To si jistě oblíbíte naši onlinovku, ve které musíte o pár koníků pečovat. Hra má několik levelů, ve kterých musíte koně krmit nebo se o ně starat. Hra je velmi povedená a jistě vás bude bavit.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.