Oblíbené hry

Hra - Elsa & Rapunzel College Girls
Video se načítá
Elsa a Rapunzel spolu bydlí na koleji a chtěli by vyrazit ven se svými kamarády. Pomozte jim s aplikací make-upu a výběrem oblečení.
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Baby Elsa Day CareNÁŠ TIP

9.12.2014
88%
Hra - Baby Elsa Day Care
Video se načítá
Postarej se o Elsu, která během procházky přišla k mnoha oděrkám. Bude potřeba ji očistit zranění, nalepit náplasti a také dát medicínu, aby nebyla nemocná. Jakmile jí vyléčíte všechny bolístky je na čase vybrat pěkné oblečení a také doplňky, které se hodí k ledové princezně.
Hra - Frozen Prom Make-Up Design
Video se načítá
Připravte Elsu nebo Annu na maturitní ples! Takže jí musíte dát pořádný makeover. Změňte jí účes, hezky jí naličte a kochejte se její krásou.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Výroba trička

28.11.2012
93%
Hra - Výroba trička
Video se načítá
Zkuste navrhnout vlastní model trička v této super dekorační hře. Začněte s barvou a pokračujte výběrem nejlepšího potisku, zajímavého obrázku a na konec některého z vtipných citátů jako: "Chceš snídani do postele? - Tak spi v kuchyni!" nebo "Jestli v nebi nemají čokoládu, tak tam nejdu."
Hra - Baby Hazel Halloween Party
Video se načítá
Hazel je zpět a tentokrát se chystá na dětskou halloweenskou párty. Prvně ji musíte pomoci vybrat ty vhodné šaty a následně ji doprovodit na párty. O zábavu nebude nouze, chybět nebudou strašidla, dobré jídlo, dýně a hlavně dětské hry!
Hra - Baby Hazel Lighthouse Adventure
Video se načítá
Baby Hazel zažívá opět další dobrodružství o které by se s vámi chtěla podělit. Budete její velkou oporou, i když potká ducha? To se uvidí.
Hra - Operate Now! Heart Sugery
Video se načítá
Staňte se doktorem a pomozte mladému chlapci, který se narodil se slabým srdcem. Operace srdce je však velmi nebezpečná, proto musíte postupovat přesně podle instrukcí.

Angry Birds Cannon 3

24.10.2013
91%
Hra - Angry Birds Cannon 3
Video se načítá
Určitě každý z vás hrál Angry Birds, přinášíme vám další díl, ve kterém tentokrát budete sbírat zamilované samičky. Pro ty z vás co nikdy hru nehráli tak se ovládá pouze myší. Klikněte na prak a pohybem myši ho natáhněte tam, kam chcete a pusťte levé tlačítko. Vyřešíte všechny levely?

Operate Now Nose Surgery

29.9.2013
80%
Hra - Operate Now Nose Surgery
Video se načítá
Ti z Vás, kteří by se v budoucnu chtěli stát lékařem, si mohou procvičit své schopnosti již teď. Ve hře Operate Now Nose Surgery se stanete operatérem na ORL. Operovat budete nos, kde je potřeba vyseknout kousek nosní přepážky. Následně musíte vše dobře nastavit a také zašít, aby pacientka neměla…

Operate Now Knee Surgery

29.10.2013
78%
Hra - Operate Now Knee Surgery
Video se načítá
V naučné hře Operate Now Knee Surgery se stanete mladým doktorem, který se učí, jak správně postupovat při operacích. Abyste celou operaci bezchybně zvládli, držte se pokynů sestřičky, která vám vždy řekne jak postupovat. Celá hra je v angličtině, přesto vám stačí jen její základní znalost.

Operate Now Skin Surgery

29.9.2013
77%
Hra - Operate Now Skin Surgery
Video se načítá
Transplantace jsou vždy operace, které vyžadují velkou přesnost. Nejprve si musíte odebrat štěp a připravit jej přesně pro místo, kam jej budete transplantovat. Následně je důležité jej dobře usadit a také překrýt, aby se ujal. Nakonec se celé místo překryje speciální fólií, která urychluje to, aby…

Snow Prom Party

3.4.2015
45%
Hra - Snow Prom Party
Video se načítá
Oblečte si obě princezny z filmu Ledové království, aby se mohli zúčastnit královského plesu. Pomůžeš jim?
Hra - You're Toast 3: Prehistoric
Video se načítá
Dokážete uběhnout daleko? Hra You're Toast 3: Prehistoric to rozhodně prověří, protože se stanete cílem rozzuřeného dinosaura, který se rozhodne dát si Vás ke svačině. Po cestě sbírejte mince, které slouží jako platidlo v obchodu, kde si můžete vylepšit postavičku nebo změnit její vzhled.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Centaurs

26.8.2014
81%
Hra - Centaurs
Video se načítá
Oblečte si mladý pár kentaurů a udělejte z nich pár roku. Na výběr máte mnoho barvy, doplňků a pěkného oblečení.

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Anna Baby Birth

24.4.2015
84%
Hra - Anna Baby Birth
Video se načítá
Anně se brzy narodí miminko a je potřeba Vaší pomoci. Pokuste se jí ulevit od bolesti a pomoci děťátku na svět. Jistě budete překvapeni tím, že nejde o nic složitého a všechno půjde hladce.
Hra - Operate Now Appendix Surgery
Video se načítá
Operate Now Appendix Surgery se vžijete do role doktora, který musí pomoci mladé pacientce s bolestmi břicha. Po krátké diagnóze zjistíte, že na vině je slepé střevo. Vaším úkolem tak bude slepé střevo vyoperovat. Přitom se musíte držet instrukci, které vám dává vaše sestřička.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.