Oblíbené hry

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.

World tour dancing

12.4.2012
86%
Hra - World tour dancing
Video se načítá
Vypravte se na mezinárodní turné se samotným Michaelem Jacksonem. Abyste s ním udržely taneční krok opisujte správně kombinace šipek, které odešlete mezerníkem. Musíte být přesné a rychlé a jistě zvládnete všechny kroky a procestujete všechny světové metropole.
Hra - The Sun For The Vampire
Video se načítá
Pomozte tomuto upírovi, který žije celý svůj život v temnotě. Chtěl by jednou vidět denní světlo a dneska se jeho sny mohou sát skutečností. Veďte ho skrz temný žalář až na povrch na denní světlo. Budete řešit různé úkoly a sbírat po cestě mince.

T-shirt Girls

25.7.2013
85%
Hra - T-shirt Girls
Video se načítá
T-shirt Girls je další zajímavá hra pro dívky, které mají módní vkus. V této hře bude vaším úkolem udělat modelce make-up, obléct ji do zajímavých šatů a v konečné řadě vybrat doplňky. Měnit můžete i barvu vlasů, i oblečení.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Little Mix Quiz

14.6.2014
84%
Hra - Little Mix Quiz
Video se načítá
Kdo z vás zná britskou hudební skupinu Little Mix tak si může vyzkoušet tento krátký kvíz, který prověří vaše znalosti.

Baby Sofia's White Kitty

2.12.2013
85%
Hra - Baby Sofia's White Kitty
Video se načítá
Sofia našla v zahradě malou špinavou kočičku a tak si ji vzala domů. Kočička potřebuje umýt, nakrmit a samozřejmě se se Sofií zahrát. Pomoz Sofii s péčí.

Mateřská školka

15.6.2012
90%
Hra - Mateřská školka
Video se načítá
Jak by měla vypadat dokonalá školka pro nejmenší děti? V této hře budete moct jednu takovou zařídit a vybrat si i paní učitelku s dětmi. Ve třech různých prostředích zvolíte vybavení, hračky a všechno co do takové školky patří. Možností je tu opravdu hodně a navíc můžete všechny věci různě otáčet a…
Hra - Monster High Viperine Gorgon Dress Up
Video se načítá
Pomozte Viperine z Monster High s výběrem oblečení na slavnost, která se koná ve škole. Na výběr máte pěkné účesy, šaty a doplňky.
Hra - Monster High Real Makeover
Video se načítá
Také si myslíš, že her s Monster High není nikdy dost? Tady máš další - makeover s jednou ze studentek. Co uděláš s časem stráveným v koupelně?

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…
Hra - Fashion Studio Pyjama Design
Video se načítá
Vytvořte si své vlastní pyžamo na pyžamovou párty. Nejdříve si navrhnete střih a barvu a potom pyžamo vylepšíte doplňky.

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.