Oblíbené hry

Disco Bowling Deluxe

8.4.2014
70%
Hra - Disco Bowling Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si tak trochu netradiční kuželky! Krom klasických kuželek se na dráze mohou objevit i kuželky, které vybuchují nebo bubliny s hvězdičkami.

Touristic Dress Up

12.10.2013
74%
Hra - Touristic Dress Up
Video se načítá
Oblečte si krásnou, mladou slečnu jako turistku. Dejte jí krásný účes a oblečte jí do šatů nebo trička a sukně, volba je jen na vás. Samozřejmostí je i foťák a další módní doplňky, které jí můžete nasadit.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Roseville Sisters

20.8.2014
81%
Hra - Roseville Sisters
Video se načítá
Oblečte si sestry do krásných šatů a vyberte jim hezký make-up.
Hra - Editor's Pick: Shopping Fest in Istanbul
Video se načítá
Chystáte se na festival nákupů v Istanbulu a tak se musíte i patřičně obléci. Vyberte pro festival ty nejlepší šaty a doplňky. Na výběr máte mnoho luxusních kousků, od triček, přes večerní šaty až po lodičky.

7 Dates: Second Date

28.2.2014
89%
Hra - 7 Dates: Second Date
Video se načítá
Chtěli byste jít na rande? Nebo se alespoň přiučit, jak byste se měli k partnerovi chovat? Tak v tom případě si nenechte ujít tuto hru, kde si budete moci vybrat ze 7 kluků. Každý kluk je jiný nejen vzhledově, ale i svou povahou. Proto bude mít každý z nich jinou zálibu, abyste u partnerů uspěli…

Talking Tom Cat 4

28.4.2014
80%
Hra - Talking Tom Cat 4
Video se načítá
Tom a kočičí slečna v roli Romea a Julie. Také v tomto díle můžeš Tomovi škodit a nenechat ho, aby si užil rande. Zaškodit mu můžeš velkým větrným poryvem, vložením špatného dárku nebo jen obyčejným pošťuchováním. A jako obvykle bude Tom opakovat to, co říkáš ty.

Talking Tom Cat 2

27.4.2014
75%
Hra - Talking Tom Cat 2
Video se načítá
S Tomem se nudit nebudeš. Můžeš mu škodit všelijakými způsoby - několik jich máš přímo jako ikonky, další musíš ve hře najít. Také si můžeš s Tomem "povídat", opakuje po tobě všechno, co mu řekneš do mikrofonu.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Barbie Arabic Princess

9.8.2014
79%
Hra - Barbie Arabic Princess
Video se načítá
Vyber oblečení pro Barbie, která se stala arabskou princeznou. Oblečení samozřejmě vypadá orientálně.

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Murphys Gesetz 7

9.4.2014
77%
Hra - Murphys Gesetz 7
Video se načítá
Ráda provádíš ostatním schválnosti? Tady si to totiž můžeš vyzkoušet, aniž by ti někdo cokoliv provedl zpátky. Hlavnímu hrdinovi máš ztížit život co nejvíc pomocí různých schválností. Kvůli tobě pak zažije na dovolené na pláži opravdu perný den. Jak moc bude zuřit?

Olaf Frozen Doctor

24.5.2014
85%
Hra - Olaf Frozen Doctor
Video se načítá
Teplo nedělá sněhulákům dobře, to je dobře známá věc. Proto když se oteplilo, ani Olafovi není nejlíp. Společně s Elsou se ho pokusíš z této zákeřné nemoci vyléčit. Samozřejmě se to neobejde bez nějaké té magie.

Elsa frozen Flu doctor

21.5.2014
77%
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
Elsa onemocněla a nyní potřebuje vaši pomoc s vyléčením. Postaráte se o ni?
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
Elza potřebuje opět vaši pomoc s výběrem účesu, šatů a doplňků. Uděláte její celkový makeover?
Hra - Anna Frozen Real Makeover
Video se načítá
Vyberte Anne pěkný make-up a oblečení, aby zářila jako skutečná princezna. Troufáte si na to?
Hra - Angry Gran Run Christmas Village
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super hry. S naštvanou babičkou se vydáte do zasněžené vesnice! Jako vždy je plná chuligánů, kteří potřebují zmlátit, hlavně nezapomínejte sbírat mince a vyhnout se všem možným překážkám!

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.