Oblíbené hry

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?

Toon Table Tennis

15.10.2014
73%
Hra - Toon Table Tennis
Video se načítá
Skvělý postřeh je hlavním předpokladem pro výhru ve stolním tenise. Alespoň této hře. Na techniku a také rychlost vybrané obtížnosti si jistě rychle přivyknete. Také si volíte soupeře a sebe. Na výběr jsou kreslené postavy.

Tennis Stars Cup

28.9.2013
83%
Hra - Tennis Stars Cup
Video se načítá
Tennis Stars Cup je hra, která přináší nový pohled na tenis v podobě online her. Skvělému zpracování dominuje jednoduché ovládání a skvělá hratelnost. Stačí si vybrat tenistu a můžete se vrhnout do turnajového pavouka, který Vás prověří. Pokud budete nejlepší, pak se můžete těšit na trofej, která…

Bomb Pong

10.9.2013
68%
Hra - Bomb Pong
Video se načítá
V této hře budete místo balónů odpalovat bomby. Nastavte si obtížnost na medium, bomba se odpálí až po 15 sekundách. Hra se ovládá pouze pohybem myši. Není na tom nic složitého, snažte se nevyoutovat a naházet soupeřovi co bodů.

Ping Pong Dribbling

24.10.2013
70%
Hra - Ping Pong Dribbling
Video se načítá
Otestujte si svůj postřeh na této hře. Je to snadné, stačí, když co nejvíce krát odpinknete balónek. Dávejte pozor, aby vám nespadl nebo nevylétl z pole. Kdo z vás nahraje TOP skóre?

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.
Hra - Baby Hazel School Hygiene
Video se načítá
Prožijte společně s Hazel hezký den a to nejen doma, ale i ve škole. V této části bude vaším úkolem naučit Hazel správným hygienickým návykům.

Baby Hazel Fishing Time

31.1.2014
91%
Hra - Baby Hazel Fishing Time
Video se načítá
O Hazel se stará její strýc, který je zaneprázdněn čtením novin, co se jí nelíbí. Proto se rozhodne, že chce jít na ryby. Pomozte Hazel s balením věcí na rybaření a naučte ji jak se chytají ryby.

Baby Hazel Royal Bath

4.7.2014
92%
Hra - Baby Hazel Royal Bath
Video se načítá
Hazel si myslí, že už ji mamka nemá řada protože se neustále stará o mladšího bratra. proto se rozhodne, že chce luxusní lázeň. Pomůžete s tím jí mamince, aby byla Hazel šťastná?

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.
Hra - Fackovaná Ronalda a Messiho
Video se načítá
Tato prima hra Vás zavede do fotbalového prostředí, ale nečekejte žádný zápas nebo střílení branek. Vašim úkolem bude co největší rychlostí praštit jednoho ze dvou slavných fotbalistů - Ronalda nebo Messiho. K dispozici budete mít 6 úderů a budete si moct vybrat ze tří věcí, kterými je uhodit. Hru…

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Mina´s Beach House

26.8.2012
91%
Hra - Mina´s Beach House
Video se načítá
V této opravdu skvěle propracované dekorační hře budete zařizovat plážový dům. Můžete mu zařídit ložnici, obývací pokoj i zahradu. Nabídka nábytku i doplňků je opravdu široká a všechno jde otáčet a zvětšovat nebo zmenšovat podle Vašeho záměru.
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…
Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.