Oblíbené hry

Little Pony Creator

1.5.2014
86%
Hra - Little Pony Creator
Video se načítá
Vytvořte si nádherného poníka za pár minut. Jediné co potřebuje je chuť a vaše fantazie. Tak směle do toho ať je váš poník nejkrásnější.

Monkey GO Happy HalloweenNÁŠ TIP

1.11.2014
80%
Hra - Monkey GO Happy Halloween
Video se načítá
Podaří se vám v Halloweenském dílu rozesmát smutnou opičku? Opět budete muset vyřešit plno logických hádanek a hlavně sbírat mince! Bez všech mincí se totiž nedostanete na konec a neoživíte...příšeru!!

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Zombie Cats

3.2.2012
88%
Hra - Zombie Cats
Video se načítá
Pojďte si zahrát bezvadnou adventuru, ve které budete v roli pejska utíkat před zombií kočkami. Aby se Vám to podařilo, musíte najít vždy správnou cestu, nebo řešení problému. Toho docílíte tak, že budete klikat myší na různé věci. Ale pozor, budete si muset poradit dříve, než se k Vám kočky…

Building Demolisher

18.3.2012
81%
Hra - Building Demolisher
Video se načítá
V této zajímavé logické hře se stanete vedoucím demoliční čety. Naplánujte dráhu demoliční koule tak, aby co nejefektivněji zničila stojící budovu. S pokračujícími levely bude stoupat i odolnost budov a tak náročnost demolice.

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Sweet Nurse Dress Up

2.10.2013
78%
Hra - Sweet Nurse Dress Up
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou a mladou sestřičku! Budete mít na výběr z několika topů a spodků nebo i celých šatiček. Samozřejmostí jsou i nějaké doplňky, které jí budou zaručeně slušet.

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.