Oblíbené hry

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Mazlíčci ve městě

13.5.2012
70%
Hra - Mazlíčci ve městě
Video se načítá
Parta psích kamarádů se vypravila na výlet do města. Aby udělali patřičný dojem, rozhodli se ustrojit skoro jako lidé. Pomůžete jim s výběrem oblečků a doplňků?

Zamilovaná panda

16.3.2012
70%
Hra - Zamilovaná panda
Video se načítá
V této pěkné hře s milými pandami budete muset pomoct zamilovanému pandímu nápadníkovi, aby utrhl své slečně tu správnou kytičku, kterou zrovna chce. Kytička se bude postupně měnit a vaším úkolem je utrhnout ji, když bude představě pandí slečny nejpodobnější. Čím lépe se Vám to podaří, tím bude…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…
Hra - Fashion Studio Party Outfit
Video se načítá
Vytvořte této slečně oblečení na párty. Je jen na vás, zda jí zvolíte extravagantní nebo konzervativnější outfit. Nakonec můžete slečnu vylepšit výběrem účesu a doplňků.
Hra - Fashion Studio Winter Outfit
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní zimní kolekci za pár minut s hrou Fashion Studio Winter Outfit. V této hře si můžete navrhnout svoje vlastní oblečení, které můžete zdobit a barvit. Pak si šaty ušijete a svou kolekci můžete vylepšit přidáním kabelky nebo jiných doplňků.

Wiz Dog Quiz

2.7.2014
79%
Hra - Wiz Dog Quiz
Video se načítá
Nevíte si vybrat z různých ras psů? Tato hra vám ve výběru pomůže. Vaším úkolem bude si vybrat z pomezí tří možností. Po vyhodnocení se výsledek dozvíte.

Roman Lady

1.3.2014
89%
Hra - Roman Lady
Video se načítá
Vytvořte si za pomoci oblečení a doplňků svou vlastní římskou lady. Výběr v této hře je skutečně pestří a to nejen v oblečení, ale i v doplňcích.

Egypt Princess Makeover

5.11.2013
85%
Hra - Egypt Princess Makeover
Video se načítá
Styl egyptských princezen, je velmi vznešený a nadčasový. Vyzkoušejte si i vy tento druh stylu s hrou Egyptian Princess, kde modelce můžete vybrat celkový make - up , oblečení a doplňky . Už máte představu, co egyptské princezne vyberete?

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Element of Fire

23.2.2014
88%
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Vytvořte si ve hře Element of Fire svou vlastní vílu ohně. Ve hře jí můžete vybrat krásný účes, mimiku obličeje, oblečení a doplňky, které můžete kombinovat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.