Oblíbené hry

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Jennifer Rose se rozhodla, že se bude starat o kočičky. Aby byli její čtyřnozí svěřenci spokojení musí je včas krmit, hrát a mazlit se s nimi a samozřejmě je dávat na kočičí písek. Každý den vydělá nějaké peníze, za které si může koupit vylepšení, která jí budou pomáhat. Bude to potřebovat, protože…
Hra - Jennifer Rose: Texas Saloon
Video se načítá
Jennifer Rose: Texas Saloon je výborná hra pro všechny milovnice obsluhovacích her, ve které se ocitnete na divokém západě. Stanete se majitelkou saloonu a budete muset rychle a správně obsloužit všechny své hosty.
Hra - My Little Pony Rarity Rockin' Hairstyle
Video se načítá
Pomozte Rarity s výběrem oblečení na dnešní večírek, kterého se chce zúčastnit. Vybrat jí můžete nový účes, šaty a dekorace. Kombinace je jen na vás.

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Baby Hazel Easter Fun

13.4.2020
96%
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
V tento den se opět budete společně s Hazel bavit a připravovat vajíčka a dekorace na Velikonoce. Pomozte jí s tím a prožijte s ní tyto svátky v klidu .

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…
Hra - My Little Pony Bon Bon Dress Up
Video se načítá
Oblečte mladou Bon Bon do krásného oděvu, aby mohla jít do školy. V jejím šatníku najdete opět zajímavé oblečení a doplňky.
Hra - My Little Pony Twilight Sparkle Pajama Party
Video se načítá
Twilight organizuje pyžamovou oslavu s kamarádkami a proto potřebuje koupit nový outfit. Pomůžete jí s výběrem?

Winx Club Flora Dress Up

18.11.2014
71%
Hra - Winx Club Flora Dress Up
Video se načítá
Flora je náročná vyhladovět módy, troufáte si jí něco vybrat právě vy? Na výběr máte šaty, topy a krásné boty.

Winx Club omalovánka

15.8.2011
88%
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
Omalovánky s tématikou víl z Winx Clubu. Vyber si jednu z mnoha panenek a vybarvi ji různými barvami. Zadání ve hře není, takže záleží jen na tvé vlastní fantazii. Vybarvi ji kliknutím na vybranou barvu a určitý odstín.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Draculaura Fangtastic MakeoverNÁŠ TIP

9.12.2014
97%
Hra - Draculaura Fangtastic Makeover
Video se načítá
Staňte se na okamžik šikovnou maskérkou a módním poradcem. Vaše první zákaznice bude krásná studentka z vašeho oblíbeného seriálu Monster High. Změňte jí účes, kompletně celý vzhled a dejte jí i něco hezkého na sebe. Samozřejmostí budou i módní doplňky, které nesmí chybět.

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…

Valentýnský dárek

14.2.2012
85%
Hra - Valentýnský dárek
Video se načítá
Je tady Svatý Valetným a s ním skvělá hra, ve které se naučíte vyrobit ten nejlepší dárek pro každého zamilovaného. Co by mohlo být lepší, než vlastnoruční čokoládky ve tvaru srdce? Když se Vám správně povedou, budete si je moci podle fantazie nazdobit.
Hra - My Little Pony The Dazzlings Sonata Dusk
Video se načítá
Sonata se chce přichystat na zítra do školy. Vyberte jí něco moderní a co je in. Příjemnou zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.