Oblíbené hry

Hra - The Scale of the Universe 2
Video se načítá
Máš představu o světě kolem tebe? Pokud si nedokážeš představit velikost naší galaxie nebo molekuly DNA ve srovnání s jinými věcmi? Pak je tato aplikace skvělá pro získání základního přehledu.
Hra - Equestria Girls Zecora Dress Up
Video se načítá
Jak si myslíš, že by měla chodit oblékaná Zecora z My Little Pony? To je jenom na tobě.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Pinkie Pie Rainbooms
Video se načítá
Pinkie se ráda obléká, ale dnes nemá fantazii, co by se k ní hodilo nejvíce. Pomozte jí s výběrem, aby byla krásná.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Aria Blaze Dress Up
Video se načítá
Vyberte Arii krásné nové šaty ze skříně a oživte jejich pěknými doplňky a botami.
Hra - My Little Pony Applejack Rainbooms Style
Video se načítá
Vyberte Apple Jack nové oblečení na její vystoupení. Na výběr má krásné šaty, topy a kalhoty.

Frizzle Fraz 3

4.5.2013
76%
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Pomůžete kuličce ve třetím pokračování této úžasné hry dostat se až do cíle? K tomu budete potřebovat vždy určitý počet klíčů. Navíc můžete po cestě sbírat i mince nebo malé kuličky pro získání většího množství bodů.

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…
Hra - Frozen Princess Anna Frosty Makeover
Video se načítá
Anna je ledová princezna, která miluje módu a nové trendy. Proto se vám rozhodla svěřit, abyste jí vybrali pěkný make-up a doplňky.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Roads Of Rome 3

8.7.2013
85%
Hra - Roads Of Rome 3
Video se načítá
Máte rádi starověký Řím? Máme tu pro vás super hru, od které se jen tak neodlepíte. Hra je naprosto jednoduchá a zábavná, nabízí i pár vylepšení. Vaším úkolem každý level bude obnovit všechny cesty, odklidit překážky opravit nebo vystavět budovy, které vám budou dodávat suroviny. Doporučujeme začít…

Roads Of Rome 2

9.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome 2
Video se načítá
Staňte se budovatelem cest! Jak se říká, „Všechny cesty vedou do Říma“. Vaším úkolem bude vystavět cesty, budovy a mosty a vytěžit krystaly, rostliny do západu slunce. Hra má i pár vylepšení, můžete mít více dělníků a můžete vyrábět více surovin. Zvládnete vystavět vše včas?

Roads Of Rome

8.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome
Video se načítá
V této strategické hře se stanete budovatelem cest. Vybudujte cesty, vystavějte pily a farmy, které vám budou dodávat suroviny. Těžte vše, na co narazíte. Můžete i vylepšovat, takže můžete mít více dělníků a přijímat více surovin. Zvládnete to do západu slunce?
Hra - My Little Pony Coco Pommel Dress Up
Video se načítá
Pomozte Coco s výběrem pěkného oblečení. Změnit její můžete vlasy, šaty a dokonce i doplňky.
Hra - My Little Pony Apple Bloom Dress Up
Video se načítá
Apple Bloom se neví rozhodnout, jaký účes a šaty si v tento den má vybrat. Pomozte jí s výběrem.

My Little Pegasus

4.8.2013
77%
Hra - My Little Pegasus
Video se načítá
Uprav si vzhled svého pegasa. Podle toho, co bude dělat, můžeš poznat, jestli se mu tvá volba líbí nebo ne, a případně ji upravit. Vyjdeš mu vstříc, nebo si navzdory jemu budeš dělat, co chceš?
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Rainbow Dash Dress Up
Video se načítá
Oblečte si hrdinku Rainbow ze seriálu My Little Pony. Ve svém šatníku má netradiční výběr šatů a doplňků. Vyberete její nejkrásnější outfit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.