Oblíbené hry

Jet Velocity 3D

30.5.2011
64%
Hra - Jet Velocity 3D
Video se načítá
Zahrajte si tyto 3D závody vesmírných lodí. Projeďte trasu co nejrychleji, zvítězte nad vašimi protivníky a získáte přístup k novým závodním lodí. Loď se ovládá pouze šipkami na klávesnici. Pokud najedete na modré šipky, zvýší se vám dočasně rychlost.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Glow Web

26.5.2012
78%
Hra - Glow Web
Video se načítá
Glow Web je logická hra, ve které budete mít za úkol rozsvítit všechny žárovky ve všech 50 levelech. Za pomoci posouvání laserových uzlů musíte zajistit, aby laserové paprsky procházely přes každou žárovku.

Blueprint 3D - HardHra na skóreHra o medaile

6.7.2014
80%
Hra - Blueprint 3D - Hard
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, která prověří vaši představivost. Ve hře Blueprint budete otáčet obrázky tak, aby daly jednotný objekt. Hra obsahuje 65 obrázků s objekty.

Notessimo

6.11.2012
90%
Hra - Notessimo
Video se načítá
V této opravdu super oddechové hře se stanete hudebními skladateli. Pomocí přehledných ikonek nástrojů zaneste do notového záznamu, kdy má který zaznít a pak si poslechněte, jakou melodii jste vytvořili.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.
Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si, svojí vlastní anime postavu! Začněte tvorbou pleti, obličeje, vlasů a pokračujte dále strojením. Šaty můžete také upravit, takže si stačí pouze pořádně vyhrát. Je jen na vás, jak bude vaše postava vypadat.
Hra - SNK Cosplayer Dress Up Game
Video se načítá
Postarejte se, o tuto krásnou anime slečnu! Vaším úkolem bude jí udělat nový make-up, hezky jí obléct a navrhnout oblečení. Můžete vyzkoušet více variant, záleží pouze na vás.

Magical Anime

15.4.2014
91%
Hra - Magical Anime
Video se načítá
Vytvořte si krásnou anime bojovnici a dodejte jí šmrnc, který jí chybí. Na výběr máte krásné účesy, šaty a doplňky.

Anime Partners Dress Up

17.10.2014
82%
Hra - Anime Partners Dress Up
Video se načítá
Cílem v této hře bude úprava těchto dvou postav. Jsou to klasické anime postavy a vaším úkolem bude jim dodat trochu šmrnc tak si dejte záležet, protože je opravdu z čeho vybírat.

Create a Wolf V.2

24.4.2014
77%
Hra - Create a Wolf V.2
Video se načítá
Pokud jste milovníky pejsků, nebo vlků tak v tom případě je tato hra pro vás jako stvořená.

Big Cats Cub Creator

12.5.2014
88%
Hra - Big Cats Cub Creator
Video se načítá
Vytvořte si z mladého mláděte divokou šelmu. vytvořit můžete například lva nebo tygra. Kterou možnost si vyberete vy?

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Create a Griffin

10.5.2014
86%
Hra - Create a Griffin
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního Griffina. je jen na vás, jestli ho uděláte přítelkyně nebo špatným. Také je na vás barevná kombinace. Příjemnou zábavu.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Wolf Maker

17.2.2014
68%
Hra - Wolf Maker
Video se načítá
Vytvořte si vlastního vlka s hrou Wolf maker. Vlkovi můžete vybrat jakou barvu bude mít srsti, uší nebo očí. Pochlubte se svým originálním vlkem i vy.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.