Oblíbené hry

Bratz Cloe New Style

15.9.2014
83%
Hra - Bratz Cloe New Style
Video se načítá
Cloe ze seriálu Bratz se rozhodla pro nový styl. Vyberte jí ho za pomoci účesu a oblečení.
Hra - Which My Little Pony Character Are You?
Video se načítá
Zjistěte, který z poníků bys byla ty! Abyste se to dozvěděli musíte vyplnit test a počkat na výsledek. Pak se dozvíte jaký druh poníka jste a jaký máte charakter.
Hra - Barbie Kawaii Vs. Rock Style
Video se načítá
Který styl se bude hodit Barbie nejvíce? Vyzkoušejte všechny a porovnejte ve kterém vypadá nejlépe.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Snow Prom Party

3.4.2015
45%
Hra - Snow Prom Party
Video se načítá
Oblečte si obě princezny z filmu Ledové království, aby se mohli zúčastnit královského plesu. Pomůžeš jim?

Hollywood Hall of Fame 5

28.5.2012
80%
Hra - Hollywood Hall of Fame 5
Video se načítá
Tři představitelé oblíbených hrdinů filmové ságy Stmívání čekají na to, až je nalíčíte, učešete a vyberete ty správné doplňky. Ve svých rukou budete mít hvězdy jako je Kristen Stewart i Robert Pattinson.

Princess Undersea Party

19.1.2016
82%
Hra - Princess Undersea Party
Video se načítá
Oblečte si krásné princezny, které přišly navštívit Ariel a vyberte každé z nich originální ploutev, nový účes a doplňky. Která z nich bude nejkrásnější?

Disney Photo Booth

20.4.2016
85%
Hra - Disney Photo Booth
Video se načítá
Princezny by si chtěli vytvořit nové fotografie, aby měli na sebe krásné vzpomínky. Pomoz jim s výběrem dekorací a výtvorem krásných fotek. Budou s výsledkem spokojené?
Hra - Princess at Barbie's Wedding
Video se načítá
Připravte Barbie a jejího budoucího manžela na svatbu a vyberte jim vhodné oblečení. Nezapomeňte ani na její dvě družičky.
Hra - Frozen Couples Selfie Battle
Video se načítá
Kdo udělá lepší šelf? Elsa s Jackem nebo její mladší sestra Anna s Kristoff? oblečte každý pár a rozhodněte se komu jde focení lépe.

Disney Bridesmaid Selfie

10.3.2016
87%
Hra - Disney Bridesmaid Selfie
Video se načítá
Elsa a Anna budou na svatbě družičkami a rozhodli se tuto chvilku zachytit na fotce. Pomozte jim s výběrem oblečení, aby jejich fotka byla dokonalá.

Disney Princess Selfie

2.10.2015
65%
Hra - Disney Princess Selfie
Video se načítá
Princezny z Disney světa mají chuť na společné šelfu a proto by se chtěli upravit. Pomůžete každé z nich s výběrem šatů a doplňkem?

Disney Naughty Girls

5.11.2015
79%
Hra - Disney Naughty Girls
Video se načítá
Oblečte tři princezny do rebelského oblečení, aby mohli vystoupit na jednom koncertě. Budou se všechny ptri divákům líbit?
Hra - Barbie in Disney Rock Band
Video se načítá
Barbie a princezny se rozhodli založit moderní kapelu. Pomozte s výběrem nástrojů a oblečení, aby vypadaly moderně a přitažlivě.

Royal Masquerade Ball

29.3.2016
84%
Hra - Royal Masquerade Ball
Video se načítá
V království se koná maškarní ples a nikdo nesmí chybět ani nejznámější princezny z okolí. Pomozte každé z nich s výběrem krásných šatů a doplňků.
Hra - Barbie's Wedding Selfie with Princesses
Video se načítá
Barbie bude mít v dnešní den svatbu a tuto chvíli by si se svými družkami chtěla zapamatovat tým, že si udělají společné šelfů. Oblečte každou z nich, aby byla fotka dokonalá.
Hra - Frankie Stein Monster Makeover
Video se načítá
V této hře si zahrajete na Frankensteina, protože musíte od počátku vytvořit novou bytost. Budete ji skládat postupně a poté jí musíte vybrat také oblečení. Vše podtrhnete výběrem pozadí a dalších doplňků.
Hra - Barbie's Closet Makeover
Video se načítá
Barbie se potřebuje zbavit zimního oblečení a nahradit ho novým. Pomozte jí s výměnou šatníku a vyberte pro ni nové oblečení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.